امروز:  پنجشنبه، 12 تير ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 5672      ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 27 مرداد ماه، 1393 - 03:30   ._PRINT.  



اهواز - ایران اُنا: استیضاح “دکتر رضا فرجی دانا” وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری نهایتا با 51 امضاء که متاسفانه امضای 3 تَن از نمایندگان استان خوزستان نیز در آن دیده می شود تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد …



نظر فعالین خوزستان درباره استیضاح فرجی دانا

به گزارش روناش ، استیضاح “دکتر رضا فرجی دانا” وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری نهایتا با ۵۱ امضاء که متاسفانه امضای ۳ تَن از نمایندگان استان خوزستان نیز در آن دیده می شود تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد .

این خبر به مثابه شوکی به فضای دانشگاهی کشور بوده ، چرا که دکتر فرجی دانا در طی این چند ماهه که سمت وزارت را در اختیار گرفته اقدامات و خدمات کم نظیر و کم سابقه ای را به جامعه دانشگاهی کشور ارائه داده است .

پس از عدم رای اعتماد مجلس به “دکتر جعفر میلی منفرد” و فشار برای عدم معرفی “دکتر جعفر توفیقی” ، نهایتا دکتر فرجی دانا بود که با رای اعتماد نمایندگان به کابینه دولت تدبیر و امید پیوست ؛ اما دیری نپایید که فشارهای برخی نمایندگان مجلس بویژه اندک چهره های تندروی وابسته به جبهه پایداری ، نگرانی را در بین دانشگاهیان کشور افزون کرد .

برای مثال :

۱ - چرا دکتر فرجی از افراد کاردان و با سابقه ای در سمت های مشاور ارشد و معاونت استفاده کرده ؟! به جرم نقش موثر در فتنه ۸۸ ! حال اینکه این افراد پیش تر مقام مافوق دکتر فرجی نیز بوده اند !

۲ – چرا به دانشجویان ستاره دار اخراجی اجازه برخورداری از حق مسلم تحصیل داده شده است ؟!

۳ – چرا اساتیدی که در دولت پیشین اخراج و یا به زور بازنشسته شده ، مجدد دعوت به کار شده اند ؟!

۴ – چرا با برکناری برخی افراد تندرو و غیرمطلوب با سوابق مشخص ، افرادی شایسته و کاردان برای ریاست برخی دانشگاه های کشور انتخاب شده است ؟!

اما با اشاره به حمایت اخیر “دکتر میرزاده” رئیس کل دانشگاه آزاد اسلامی و سخن وی مبنی بر اینکه : ((دکتر فرجی نشاط را به دانشگاه برگرداند)) ؛ باید اشاره داشت که ماجرای استیضاح زمانی به اوج خود رسید که مساله بورسیه های غیرقانونی افشا شد ، و در رقمی غیرقابل باور بیش از ۳۷۰۰ بورسیه غیرقانونی در دولت دوم “محمود احمدی نژاد” صادر شده است ! که اکثرا نیز بورسیه های خانوادگی بوده اند !

شوک اعلام این خبر به قدری زیاد بود که افرادی خاص که منافع خود را در خطر می دیدند جهت استیضاح وزیر علوم پافشاری چند برابری نموده ، و حال وزیر علوم به جرم خدمت و انجام وظیفه استیضاح شده است .

البته پیش از اینکه به نظرات فعالین دانشجویی و رسانه ای خوزستان بپردازیم ، باید اشاره کرد که استیضاح حق مسلم مجلس است ؛ اما استیضاحی که بطور عقلانی صورت پذیرد . فرجی دانایی که در دولت اصلاحات از سوی مجلس اصلاح طلب ششم با عدم رای اعتماد به دلیل کم کاری مواجه گردید ، حال به جرم پُر کاری ! در آستانه برکناری از سوی مجلس اصولگرای نهم قرار دارد .

اما حال به نظرات برخی فعالین دانشجویی و رسانه ای استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار «روناش» می پردازیم :

صادق سامانی رئیس سازمان دانشجویی استان خوزستان گفت : امروز باید برای غروب فردا (سه شنبه) گریست . متاسفانه عده ای که نام نماینده بودن مردم را یدک می کشند با تفکری بغض گونه و سرشار از غوغاسالاری میخواهند ضربه ای بر پیکره ی نظام وارد نمایند .

در واقع استیضاح وزیر علوم فقط و فقط بخاطر افشا کردن نام مفسدانی است که از پول بیت المال به اهداف خود رسیده اند . باید دانست طرفداری از ظلم و ستم و فساد با خود مرتکب کننده هیچ فرقی ندارد .

در پایان با توجه به نظرسنجی های موجود در جامعه ، استیضاح وزیر علوم از دید افکار عمومی مردود است .

عباس قلمبُر دزفولی فعال دانشجویی و دبیر تشکل دانشجویی اسلامی سیاسی انصارالزهرا (س) نیز گفت : بدون شک استیضاح حق مجلس بوده و ما تابع قانون هستیم . دکتر فرجی دانا یکی از سرمایه های ملی کشور و از افتخارات جامعه دانشگاهی ایران هستند .

وزارت علوم متولی یکی از مهمترین نهادهای اجتماعی یعنی دانشگاه است . دانشگاهی که قرار بود مبدا تحولات باشد اما متاسفانه در چند سال اخیر شاهد چنان رخوتی در سطح دانشگاه ها بودیم که مبدا تحولات بودن یک توقع بیجا و گزاف از آن بوده است . اعمال مدیریت ‌های سلیقه ‌ای و نفوذ شدید گروه‌ های سیاسی از طرفی ، و اقدامات فراقانونی و غیرقانونی مسئولان از طرف دیگر ، نه تنها فضا را برای پویایی دانشگاه بسته تر گرداند ، بلکه مسیر پیشرفت بیشتر علمی را نیز سد کرد .

به نظر می ‌رسد که مردم در ۲۴ خرداد ماه سال گذشته به حاکم شدن آرامش بر کشور رای دادند و بیشترین دستاورد آن حماسه سیاسی ، همین اتحاد و همدلی ملی است .

اما با بر سر کار آمدن دولت یازدهم و تغییرات مثبت صورت گرفته در وزارت علوم ، امیدها برای اصلاح این رویه های ناصواب گذشته زنده شده و شور و نشاط به صحنه دانشگاه ها بازگشته است . عملکرد وزیر علوم در مورد اصلاح مدیریت دانشگاه ها در مجموع رضایت بخش است ؛ اما فقط در دانشگاه های بزرگ شاهد آن هستیم و اگر این امر به دانشگاه های کوچک نیز تسری پیدا کند ، فضای دانشگاه ها بسیار مطلوب تر خواهد شد .

همچنین باز شدن نسبی فضای فرهنگی و سیاسی دانشگاه ها امید بازگشت مجدد شور و نشاط سیاسی را در فضای دانشگاهی و به خصوص تشکل های دانشجویی زنده کرد ، تا شاید دوباره شاهد دوران پرفروغ دانشگاه و حضور مؤثر دانشجویان در صحنه فرهنگی و سیاسی کشور باشیم .

همه باید به کشور کمک کنیم ؛ انتظار از نماینده های محترم مجلس بازنگری در تصمیم اتخاذ شده می باشد و امیدواریم در هفته دولت با رای اکثریت نمایندگان به ابقای دکتر فرجی دانا ، شاهد برکناری وزیر علوم نباشیم .

علی چاروسائی فعال رسانه ای و مدیرمسئول پایگاه خبری «خورنا» هم در ادامه بیان داشت : استیضاح فرجی دانا را مثبت میدانم . خوشبختانه افراطیون خود ، خودشان را به همگان نشان دادند . استیضاح فرجی دانا آثار مثبتی هم برای دولت و هم برای اصلاحات دارد .

موج حمایت های مختلف از وزیر علوم حتی در بین جریانهای اصولگرایی ، باعث شکاف بیشتر بین این جریان تندرو میشود و انشاالله استیضاح فرجی دانا رای نخواهد آورد تا این افراد خاص شرمنده گردند .

البته اگر وزیر علوم عزل شوند ، قطعا موجی بسیار منفی بخصوص در بین اقشار جوان و دانشگاهی علیه نمایندگان خواستار استیضاح مجلس نهم بوجود آمده ، که یقینا دامن همه آنها را در انتخابات مجلس دهم خواهد گرفت .

فکر میکنم کسانی که بیشترین ضربه را از عزل فرجی دانا میخورند همین افرادی باشند که خواستار استیضاح وی هستند ؛ بنابراین اگر نمایندگان محترم مجلس میخواهند به بقای سیاسی خود امیدوار باشند و توسط مردم کنار زده نشوند ، باید جانانه از وزیر حمایت علنی نمایند .

امید کُرد فعال دانشجویی و سردبیر پایگاه خبری «ایران اُنا» هم طی سخنانی افزود : استیضاح وزیر علوم اقدامی کاملا سیاسی است . کاملا روشن است که استیضاح فرجی دانا بر خلاف خواست اکثریت جامعه دانشگاهیان کشور طراحی شده است .

متاسفانه محورهایی که استیضاح کنندگان برای فشار به وزیر علوم روی آن ها اصرار دارند ، از جمله : اعتراض به عزل و نصب های وزارت علوم ، ضربه به وجهه مجلس شورای اسلامی می باشد ؛ زیرا نمایندگان بر اساس قانون حق دخالت در انتصابات دولت را ندارند و تکیه بر این مسئله فقط اصل تفکیک قوا را زیر سوال می برد .

میلاد گل داری فعال دانشجویی و مدیرمسئول پایگاه خبری «روناش» نیز با ذکر این نکته که در صورت برکناری وزیر علوم ، این اقدام ضربه به فضای علمی کشور است ، خاطرنشان کرد : اقدامات دکتر فرجی دانا کرامت را به دانشجو و شأن و منزلت را به دانشگاه بازگرداند . متاسفانه این رسم خوشایندی نیست کسی که دارد وظایفش را به درستی انجام می دهد با این کارشکنی ها مواجه شده و فقط به جرم انجام وظایفش و افشای آن چه خیانت به کشور و مردم نام دارد زیر تیغ استیضاح قرار گیرد .

تجدید نظر نمایندگان محترم مجلس که خواستار استیضاح هستند ، خواست اکثریت مطلق جامعه دانشگاهی و همچنین تمامی دلسوزان این نظام – کشور و مردم می باشد .

فارغ از آنچه قرار است روز استیضاح (چهارشنبه) اتفاق افتد ، ذکر این نکته ضروری است که ماندن یا نماندن دکتر فرجی دانا بر منصب وزارت ، معیاری برای شناخت برخی نمایندگان بود و در واقع فارغ از در نظر گرفتن نتیجه ، این مجلس است که زیر تیغ استیضاح در میان وجدان های بیدار مردم و دانشگاهیان قرار گرفته و قطعا با هر تصمیمی از سوی نمایندگان ، نام دکتر فرجی دانا بعنوان یک اسطوره و به قول دکتر زیباکلام بعنوان یک وزیر علوم آزادیخواه برجای باقی خواهد ماند .

همچنین گفتنی است که در صورت برکناری رضا فرجی دانا ، بعید است که دکتر روحانی قصد باج دادن و کوتاه آمدن از مواضع صحیح خود را داشته باشد که اگر اینطور بود نام توفیقی و فرجی دانا هیچگاه پس از میلی منفرد مطرح نمی شد .

در ادامه نواب خلف زاده فعال دانشجویی و رئیس سازمان دانشجویی دزفول هم گفت : قبل از هر چیز جا دارد از حسن انتخاب رئیس جمهور و همچنین شجاعت و درایت وزیر علوم تشکر کرد که در طول این یک سال تمام تلاش خود را بر آن داشت تا فضای خفقان و امنیتی سال های گذشته را بشکند .

بدون شک استیضاح وزیر علوم کاملا یک تسویه حساب سیاسی است . دکتر فرجی دانا با بازگرداندن دانشجویان ستاره دار و افشاگری در خصوص تخلفات سال های گذشته و بورسیه های غیرقانونی نشان داد سعی در تحقق شعارهای دولت تدبیر و امید دارد ، و به نظر این رفتار از سوی نمایندگانی که هنوز گویی پیام روشنگرانه مردم را در انتخابات ۲۴ خرداد ماه دریافت نکرده اند ، طبیعی باشد .

دکتر فرجی دانا شرافت را به وزارت ترجیح داد و امیدواریم در روز استیضاح هم قاطعانه از دستاوردهای دولت در این حوزه کاری دفاع کند و بی شک دانشجویان و اساتید هم حامی دکتر فرجی دانا و سیاست های وی و دولت یازدهم خواهند بود .

سید احمد حسینی نجفی فعال دانشجویی نیز در پایان طی سخنانی اظهار داشت : مجلس باید متوجه باشد تا کنون حرف قانع کننده ای که برای استیضاح کافی باشد ارائه نکرده و باید اثرات روحی این اقدام خود را نیز در نظر گرفته و پاسخگوی دانشجویان باشد .

مدتهاست که مردم سیاست زده شده اند و اگر بزرگواری و صبر خود مردم و نیز تایید صلاحیت تمام تفکرات موجود در جامعه نبود ، قطعا انتخاباتی با آن شور در سال ۹۲ برگزار نمی شد .

لذا با توجه به اینکه آشتی مردم با مسائل سیاسی با حماسه ای بزرگ بدست آمده ، نباید گذاشت تا این دلخوشی براحتی از دست برود . اتحاد قوا لازم است . دولت نیاز به تمرکز برای حل مسائل و مشکلات سیاست خارجی و اقتصاد ، و جامعه و دانشگاه در آستانه فصل جدید نیاز به آرامش و اتحاد دارند و مجلس باید بداند که تبعات این استیضاح بسیار بالاست .



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 پاسخ ایران قطعی است  [ دوشنبه، 16 دي ماه، 1398 ] 363 مشاهده
 قاضی پور: جان نمایندگان در خطر است!  [ شنبه، 12 بهمن ماه، 1392 ] 848 مشاهده
 واکنش شورای نگهبان به نامه رحیمی  [ يكشنبه، 12 بهمن ماه، 1393 ] 720 مشاهده
 تکانه و عکس العمل  [ چهارشنبه، 15 مهر ماه، 1394 ] 1518 مشاهده
 پاسخ سرلشکر سلیمانی به سخنان اوباما  [ پنجشنبه، 4 مهر ماه، 1392 ] 995 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب