امروز:  سه شنبه، 10 تير ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 6100      ارسال شده در مورخه : شنبه، 19 مهر ماه، 1393 - 03:30   ._PRINT.  



قزوین - ایران اُنا: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: کودکان علاوه بر نیاز تغذیه‌ای به نیاز عاطفی احتیاج دارند که اگر این نیاز تامین نشود در بزرگسالی با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو خواهند شد.



برای بازی با کودک وقت بگذارید

سید سعید اسکویی در نشست با خبرنگاران خاطرنشان کرد: تکامل دوران کودکی بسیار حائز اهمیت است و در ایران به تکامل کودک کمتر توجه می‌شود. در حقیقت کودک یک انسان کامل است که سن، دانش و آگاهی پائین‌تری دارد.

 

وی افزود: نیاز کودک متفاوت است. بزرگ‌ترین مشکلاتی که کودکان در آینده با آن برخورد خواهند کرد ناشی از اختلالات روحی و اجتماعی در دوران کودکی است.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین تصریح کرد: دانش و آگاهی مردم در این زمینه بالا نیست و نیازهای یک کودک را در نیازهای تغذیه‌ای خلاصه می‌کنند. اگر نیازهای روانی کودک تامین نشود در بزرگسالی با اختلالات شخصیتی مواجه خواهد شد.

 

وی، نیاز عاطفی کودک را دومین نیاز برشمرد و افزود: این نیاز شامل ارتباط عاطفی و کلامی است و والدین باید ببینند که در 24 ساعت شبانه روز چقدر از زمان خود را برای برقراری ارتباط عاطفی اختصاص می‌دهند.

 

اسکویی با تاکید بر اینکه والدین باید برای بازی با کودک وقت کافی بگذارند، خاطرنشان کرد: بسیاری از والدین از علم فرزندپروری آگاهی ندارند و ار رفتارهایی استفاده می‌کنند که بهنجار نیست و گاهی برای تنبیه از الفاظ تحقیر کننده استفاده می‌کنند.

 

وی توضیح داد: سه نوع شیوه فرزندپروری مقتدرانه، سهل گیرانه و استبدادی وجود دارد که والدین در روش استبدادی قدرت خود را بر فرزندان نشان می‌دهند که در این روش فشار زیادی بر کودک وارد می‌شود و والدین نیاز کودک را درک نمی‌کنند. پیام‌ها بیشتر از نوع کلامی است و از محتوای عاطفی کمتری برخوردار است. این کودکان در آینده در برقراری ارتباط با همسالان با مشکل مواجه می‌شوند و از خانواده گریزان خواهند بود و خلاء بین خود و خانواده را به گونه‌ای دیگر پرخواهند کرد.

 

اسکویی با اشاره به اینکه در شیوه سهل گیرانه والدین کاری به کار کودک ندارند و تربیتی برای کودک اتفاق نمی‌افتد، اظهار کرد: بهترین شیوه تربیتی کودک شیوه مقتدرانه است که در آن واقعیت‌ها و دلایل منطقی هر رفتاری به کودک گفته می‌شود و کودک مشکلات را با مشارکت والدین حل می‌کند و به هیچ عنوان رفتار خود را از خانواده پنهان نمی‌کند. این گونه کودکان در آینده فعال، دارای اعتماد به نفس بالا، استقلال رای، جرات‌مند و با عزت نفس بالا خواهند بود.

 

وی تاکید کرد: باید مهارت‌های زندگی از جمله نه گفتن را به کودکان آموزش دهیم تا با ورود به جامعه با مشکل مواجه نشوند.

 

معاون دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: کودکی، دوران شکل‌گیری شخصیت کودک، الگوگیری، یادگیری رفتارهای اجتماعی و یادگیری برخی مهارت‌ها است، در همین راستا به خانواده‌ها توصیه می‌شود برخی از مهارت‌ها را به کودکان بیاموزند و نیاز تغذیه‌ای کودک را بدانند. باید والدین با برخی مهارت‌ها آشنا باشند که مهم‌ترین آنها مهارت فرزندپروری است.

 

وی در رابطه با نیاز تغذیه‌ای کودکان تاکید کرد: کودک باید تا سن 6 ماهگی فقط از شیر مادر تغذیه کند و در دوران نوزادی قطره آهن و مولتی ویتامین به کودک داده شود چراکه رشد کودک سریع است و به آنها نیاز شدیدی دارد.

 

اسکویی بیان کرد: برای سال جاری در کلیه شهرهای زیر 20 هزار نفر و روستاها قطره آهن و مولتی ویتامین به صورت رایگان در اختیار خانواده‌ها قرار داده می‌شود. یک باور غلط برای استفاده از قطره آهن وجود دارد که والدین تصور می‌کنند علت سیاه شدن دندان کودکان ناشی از مصرف قطره آهن است و با تکیه بر این باور غلط از دادن آن به کودکان خودداری می‌کنند ولی اگر این قطره به کودک داده نشود مغز کودک با مشکل مواجه خواهد شد.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین اعلام کرد: درصد بالایی از مرگ‌های دوران کودکی بر اثر حوادث اتفاق می‌افتد که برق گرفتگی، افتادن از پرتگاه، نوشیدن مواد سفیدکننده و مایعات شستشو و مسمومیت با شربت متادون از جمله این موارد است. خانواده‌ها داروها را در دسترس کودکان قرار ندهند و برای نگهداری برنج، قرص برنج خریداری نکنند چون کودکان این قرص‌ها را به اشتباه مصرف می‌کنند و اگر دانشگاه علوم پزشکی مشاهده کند که واحد صنفی به فروش قرص برنج اقدام می‌کند بدون هیچ تذکری واحد مربوطه را پلمب خواهد کرد.

 

اسکویی افزود: والدین در مراکز خرید مراقب فرزندان خود باشند چرا که بسیاری از حوادث بعد از حوادث ترافیکی مربوط به پله برقی و آسانسور است.

 

معاون دانشگاه علوم پزشکی قزوین ضمن تاکید بر استفاده از صندلی کودک گفت: والدین باید از نشاندن کودکان زیر 12 سال در صندلی جلو خودداری کنند.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 آخرین وضعیت ثبت جهانی شوش  [ جمعه، 28 آذر ماه، 1393 ] 1935 مشاهده
 دیدار استاندار هرمزگان با هاشمی در کیش  [ پنجشنبه، 7 فروردين ماه، 1393 ] 1472 مشاهده
 روزه داری و سلامتی  [ يكشنبه، 6 تير ماه، 1395 ] 2969 مشاهده
 فراخوان مشمولان دیپلم و زیر دیپلم در شهریور  [ شنبه، 14 شهريور ماه، 1394 ] 1161 مشاهده
 جزئیات کلاهبرداری میلیاردی در شهرستان شوش  [ دوشنبه، 13 دي ماه، 1395 ] 853 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب