ساوه - ایران اُنا: رئیس گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: زنان پایههای اصلی خانواده و محور اساسی سلامت، رشد، پویایی و اعتلای خانواده و جامعه هستند. |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 6212
ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 29 مهر ماه، 1393 -
03:30
رقیه خرّم به مناسبت فرا رسیدن هفته ملی سلامت بانوان با تأکید بر نگاه ویژه به سلامت بانوان افزود: سلامت به معنی برخورداری از رفاه کامل جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی است.
وی افزود: شاید بیستوهشتم مهرماه روز سلامت زنان اعلام شده تا هشداری برای کسانی باشد که معتقدند زن هیچگاه خسته و بیمار نمیشود، ناتوان و دردمند نمیشود، از کار افتاده یا بازنشسته نمیشود و همیشه از او انتظار دارند به همسر و فرزندان رسیدگی کند، رفت و روب و خرید منزل را انجام دهد، از میهمانان پذیرایی کند، بار کمبودهای اقتصادی خانواده را به دوش بکشد و صرفهجویی و قناعت را پیشه کند و سرانجام آنکه برای پر کردن اوقات فراغت اعضای خانواده تلاش کند.
وی با اشاره به نقش حساس زن در سلامت خانواده گفت: نقش حساس زن و موقعیت و جایگاه بسیار با اهمیت او در سلامت و سازندگی خانواده و جامعه، مراقبت و توجه به نیازهای جسمی، روانی، اجتماعی و عاطفی و معنوی او نیز از اهمیت خاصی برخوردار است و دقت بیشتری را میطلبد.
وی ادامه داد: بسیاری از عوامل بیولوژیک، اجتماعی، فرهنگی، زیستمحیطی و اقتصادی وضعیت سلامت زنان را تحت تأثیر قرار میدهد.
وی اضافه کرد: از طرفی زنان نسبت به مردان به دلایل فیزیولوژیک همانند دوران بارداری، شیردهی و نیز یائسگی شانس بیشتری برای ابتلا به بیماریها و ناتوانیها دارند.
وی بارداری و زایمان را بزرگترین اتفاق زندگی زن دانست و گفت: بارداری و زایمان با وجود ارتقای سلامت روانی ناشی از احساس «مادر شدن» و پرورش کودک در صورت عدم مراقبت سبب فرسودگی زودرس و بروز مشکلات جسمی ناشی از کم خونی، ضعف جسمانی و... مادر میشود.
خرّم تصریح کرد: بنابراین مراقبتهای سلامت باروری و تنظیم خانواده، پیش از بارداری، دوران بارداری، مشاوره، تغذیه مناسب در طول بارداری، تزریق واکسنهای ضروری (سرخجه، توأم)، آرامش روحی روانی، پرهیز از استرس، پیشگیری از بارداری پیش از ۱۸ سال و بالای ۳۵ سال، کنترل وضعیت سلامت مادر توسط پزشک یا مامای دوره دیده، مصرف اسید فولیک و ... برای حفظ سلامت زن لازم و ضروری است.
وی با بیان اینکه مراقبت قبل از بارداری مجموعه خدمات مراقبتی است که به ارزیابی خطرات موجود برای باردار شدن میپردازد افزود: با ارائه آموزشها و انجام اقدامات تشخیصی، درمانی و مداخلات دارویی در زمینه بهبود سلامت زنان تلاش میکند.
وی گفت: نکات اصلی در مراقبتهای قبل از بارداری علاوه بر بهبود سلامت و انجام مراقبتهای پزشکی، توانمندسازی فرد در حفظ و تأمین سلامت خود از طریق ارائه آموزشها و مشاوره است.
این مقام مسئول در دانشکده علوم پزشکی ساوه در ادامه، همراهی و مشارکت همسران در طول دوران بارداری با مادر را بسیار ضروری دانست و سلامت مادر و جنین را در گرو همکاری مسئولانه شوهر بیان کرد.
وی افزود: این نوع حمایت و احساس امنیت زمینه زایمان سالم را برای مادر فراهم میکند، بنابراین مشارکت مردان در انجام امور مربوط به آنان بسیار اهمیت دارد.
وی با تأکید بر حفظ سلامت زنان با اشاره به نامگذاری 28 مهر به عنوان روز سلامت زنان گفت: سلامت زنان تنها در نامگذاری یک روز یا هر چند ماه و چند سالی یک بار معاینه توسط متخصص زنان و انجام چند آزمایش و سونوگرافی و پاپاسمیر خلاصه نمیشود.
خرّم خاطرنشان کرد: شناخت عوامل آسیبزا برای زنان و از بین بردن این عوامل یا دور نگه داشتن آنها از عواملی که میتواند سلامت جسمی و روانی آنها را به خطر بیندازد، فراهم کردن بستر مناسب برای فعالیت بیرون از منزل در کنار وظایف خانوادگی، ایجاد امکانات رفاهی اجتماعی برای رفع خستگی و فرسودگی زودرس زنان (تفریحات سالم و مفرح اعم از ورزش، فعالیتهای فرهنگی و...) و از همه مهمتر آموزش خانوادهها و همسران برای همراهی و همدلی بیشتر با زنان و مراقبت از سلامت آنان میتواند جامعه را به این هدف یعنی «سلامت زنان» نزدیک کند.
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : فراخوان شهرداری صالحیه برای اهدا نهال و گل [ پنجشنبه، 21 اسفند ماه، 1393 ] 1236 مشاهده
تشییع پیکر معلم فداکار شهرستان باوی [ پنجشنبه، 1 مهر ماه، 1395 ] 845 مشاهده
خلق حماسه ای دیگر توسط مردم وفادار [ جمعه، 11 تير ماه، 1395 ] 797 مشاهده
حضورمدیرعامل شرکت هفت تپه در منزل شهیدحیاری [ جمعه، 13 شهريور ماه، 1394 ] 2819 مشاهده
اخلاق انتخاباتی گمشده ای که باید آن را یافت [ يكشنبه، 4 بهمن ماه، 1394 ] 1171 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|