سید رسول موسوی مشاور استاندار خوزستان در امور اقوام و فرهنگ عمومی در ديدار تعدادی از دانشجویان، اساتید، معلمان و نخبگان شمال خوزستان تاکید کرد: اگر سیستم حزبی بر مبنای قانون اساسی و رهنمودهای حضرت امام همینی (ره) در کشور برقرار شود، دولت ها نیز از احزاب تشکیل خواهند و احزاب نیز پاسخگوی عملکرد دولت خواهند بود.
به گزارش ایران اُنا از اندیمشک، جمعی از دانشجویان، اساتید، معلمان و نخبگان شهرستان های شوش، دزفول و اندیمشک با سید رسول موسوی دیدار کردند و مشاور استاندار خوزستان در این دیدار در مورد عملکرد احزاب گفت: آقای روحانی در یکی از مناظرات انتخاباتی دیدگاه امنیتی را مردود اعلام کردند و بیان داشت که من سرهنگ نیستم و در مورد احزاب نیز این گونه گفت که به عنوان رئیس جمهور ایران وظیفه ام اجرای قانون اساسی است و به این امر پایبندم و برای اجرای تمام اصول قانون اساسی به ویژه فصل دوم تلاش ویژه ای می کنم.
نماینده مردم اهواز در دوره های اول و دوم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قریب به یک سال و اندی گذشته است و همه نخبگان و سیاسیون منتظرند که ببینند آقای دکتر روحانی برای تحقق وعده های خود آیا پایبند هستند و در این خصوص چه برنامه و راهکارهایی دارند.
سید رسول موسوی افزود: همه فعالان سیاسی و طرفداران قانون اساسی انتظار عمل دقیق به قانون اساسی توسط دولت را دارند، و انتظار دارند همان قوانیی که در قانون اساسی برای فعالیت حزبی پیش بینی شده است، دولت انجام دهد.
مدیر کل اسبق آموزش و پرورش استان خوزستان بیان داشت: نباید با احزاب برخورد امنیتی و نظامی شود و باید بطور یکسان با گروه ها و احزاب سیاسی برخورد شود.
مدیرمسئول روزنامه عصر کارون در همین خصوص تصریح کرد: نباید این طور باشد که همه امکانات را در اختیار یک گروه قرار بدهند و آن ها هم از طریق این امکانات علیه دیگران استفاده کنند.
مشاور استاندار خوزستان در امور اقوام و فرهنگ عمومی ابراز داشت: دولت باید فضای مناسبی برای فعالیت احزاب فراهم کند تا احزاب و گروهای سیاسی و رسانه ها بتوانند فعالیت جدی داشته باشند.
موسوی خاطر نشان کرد: وزارت کشور برای جلب مشارکت مردم در تعیین سرنوشت سیاسی خود کار حزبی را به عنوان یک ارزش که قانون اساسی به آن توجه دارد در جامعه جا بیندازد.
مشاور اسبق وزیر آموزش و پرورش در دولت اصلاحات اذعان داشت: صدا و سیما یک زمان معین و مشخص و با دعوت صاحبنظران و سیاسیون بحث احزاب به عنوان یک ارزش در جامعه را به عنوان یکی از اولویت های خود پیگیری کند تا هم فعالیت سیاسی احزاب رشد کند و هم مشارکت مردم بطور اصولی و بر مبنای قانون اساسی پیاده سازی شود.
این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: اگر دولت برای فرهنگ سازی احزاب بیشتر تلاش و برنامه ریزی کند، مشارکت نخبگان و سیاسیون دانشمند و معتقد به نظام و قانون اساسی بیشتر خواهد شد.
نماینده سابق مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: احزاب باید بتوانند از صدا و سیما استفاده کنند و دیدگاه های خود را بیان کنند تا زمینه برای معرفی و رشد آنان فراهم شود.
وی تاکید کرد: اگر سیستم حزبی بر مبنای قانون اساسی و رهنمودهای حضرت امام همینی (ره) در کشور برقرار شود، دولت ها نیز از احزاب تشکیل خواهند و احزاب نیز پاسخگوی عملکرد دولت خواهند بود.
مشاور استاندار خوزستان با بیان اینکه قطعا اداره کشور به حضور احزاب نیاز دارد، به تشریح بخش های مربوط به فعالیت احزاب از کتاب کلید دولت تدبیر و امید که توسط دکتر روحانی به نگارش درآمده است پرداخت.
بر پایه این گزارش، در ابتدای این دیدار تعدادی از از دانشجویان، اساتید، معلمان و نخبگان حاضر در این نشست مسائل و نقطه نظرات خود را با سید رسول موسوی مطرح نمودند.
افراد حاضر در نشست نظرات و درخواست های خود را در چند محور عنوان کردند که به شرح ذیل می باشد:
1. عدم جدیت دولت برای فعالیت سیاسی احزاب.
2. هاله ای و مبهم بودن فضای سیاسی کشور
3. ابهامات در فعالیت های سیاسی بر خلاف وعده و تعهد دکتر روحانی در خصوص بهسازی فعالیت های سیاسی و رفع موانع پیش پای فعالیت احزاب اصلاح طلب.
4. تبیین و روشن شدن فضای سیاسی و از بین بردن گرد و غبار.
5. شفاف سازی موضع دولت در خصوص فعالیت سیاسی احزاب