امروز:  چهارشنبه، 10 ارديبهشت ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 6890      ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 13 اسفند ماه، 1393 - 03:30   ._PRINT.  



تهران - ایران اُنا: از سویی دیگر گروه زوج های جوان قرار دارند که با ابهامهات موجود در اطلاع رسانی در زمان ثبت نام موفق به اقدام درستی در رابطه به مراحل دریافت یارانه خود نداشتند.



خبر خوش برای جاماندگان از یارانه

درحالی با ثبت نام مجدد از متقاضیان دریافت یارانه نقدی تعدادی موفق به ثبت نام نشده و دچار مشکل شدند که قانون بودجه سال آینده دولت را موظف کرده تا این افراد را به لیست یارانه بگیران اضافه کند.

باتوجه به اینکه از 20 تا 31 فروردین ماه امسال و قبل از شروع رسمی فازدوم هدفمندی یارانه ها دولت که موفق به حذف یارانه بگیران نشده بوده، بنا را بر اعتماد گذاشته و ثبت نام مجدد را برای تعیین نیازمندان و انصراف غیرنیازمندان دربرنامه های خود قرار داد ، بودند افرادی که به هر دلیلی موفق به ثبت نام نشدند و یا اینکه درصورت انجام مراحل آن در لیست قرار نگرفتند.

درحالی چندی بعد و البته بدون اطلاع رسانی روشنی مشخص شد که متقاضیان جامانده باید با مراجعه به فرمانداری محل سکونت خود نسبت به ثبت نام برای دریافت یارانه اقدام کنند که درادامه مراجعان عنوان می کردند با وجود طی مراحل طولانی یارانه ای دریافت نکرده اند و یا اینکه نیمی از فرایند الحاق آنها به لیست سازمان هدفمندی انجام شده و بخش دیگر آن معلق مانده است.

این در حالی است که در برخی از خانوارها مشاهده می شود که با وجود ثبت نام تمامی اعضای خانواده گاهی هستند مواردی که یارانه یک و یا دوتن از آنها در هر ماه که یارانه نقدی به حساب سرپرستان خانوارشان واریز می شود پرداخت نمی شود.

همچنین با توجه به اینکه در زمان ثبت نام ، روزهای تعیین شده براساس پیش شماره کارت ملی سرپرست خانوار تقسیم بندی شده بود گاهی خانوارها موفق نشدند در همان روز مربوطه ثبت نام کرده و به طور کلی جا ماندند. درعین حال با وجود اینکه دولت دو روز پایانی را برای ثبت نام جاماندگان قرار داد؛ اما افراد بی اطلاع از این موضوع به طور کلی از ثبت نام بازماندند.

از سویی دیگر گروه زوج های جوان قرار دارند که با ابهامهات موجود در اطلاع رسانی در زمان ثبت نام موفق به اقدام درستی در رابطه به مراحل دریافت یارانه خود نداشتند. این درحالی است که زوج هایی که بعد از سال 1389 (بعد از ثبت نام دور اول) ازدواج کرده و هنوز یارانه خود را از خانواده هایشان جدا نکرده بودند می بایست به همراه خانواده ثبت نام کرده و بعد جداسازی را انجام می دادند. با این وجود برخی دچار اشتباه شده و به امید جداکردن یارانه از سرپرست خانوار، در هیچ گروهی ثبت نام نکردند و در نهایت یارانه آنها نیز دچار مشکل شد به گونه ای که برخی عنوان می کنند با وجود مراجعه زیاد به فرمانداری و پلیس+10 موفق به دریافت یارانه نشده اند.

بنابراین در شرایطی تعداد یارانه بگیران غیر نیازمند در بین حدود 76 میلیون یارانه بگیر فعلی کم نیست که تعدادی که بسیار مستحق تر نسبت به گروهای پردرآمد در دریافت یارانه هستند جایی در لیست سازمان هدفمندی نداشته و موفق به ثبت نام و گرفتن یارانه نقدی ماهانه خود نشده اند. از این رو مجلس در جریان بررسی تبصره هدفمندی در بودجه سال آینده در کنار اینکه دولت را موظف به حذف یارانه پردآمدها کرده است این تکلیف را نیز به عهده آن گذاشته که از فروردین 94 نسبت به ثبت نام متقاضیان دریافت یارانه نقدی اقدام کنند.

براین اساس در جریان رسیدگی به بخش‌های هزینه ای تبصره (21) بودجه 1394 در خصوص اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در بندی الحاقی دولت موظف شد از فروردین سال آینده نسبت به ثبت نام کسانی که موفق به ثبت نام برای دریافت یارانه نشده‌اند در فرمانداری شهرستان اقدام کند؛ بنابراین بازماندگان از دریافت یارانه نقدی می توانند امیدوار باشند که در صورت اجرایی شدن قانون، از فروردین سال آینده با تایید نیازمندی به یارانه نقدی به جمع یارانه بگیران اضافه شوند.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 دولتی که عوض شد، تفکری که باقی است!  [ شنبه، 7 دي ماه، 1392 ] 940 مشاهده
 داعش دست و پای یک افغانی را قطع کرد  [ سه شنبه، 1 تير ماه، 1395 ] 2189 مشاهده
 همایش بهداشت نیروهای مسلح به میزبانی سپاه  [ دوشنبه، 16 آذر ماه، 1394 ] 1418 مشاهده
 دانشجوهای کدام رشته بیکارترند؟  [ شنبه، 21 آذر ماه، 1394 ] 1429 مشاهده
 درد بی درمان - قسمت بیست و پنجم - تمسخر  [ پنجشنبه، 23 آذر ماه، 1396 ] 544 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب