وي اظهار داشت: شايد به همين دليل هم بود كه حضرت امام (ره) در رفراندوم جمهوري اسلامي در فروردين 1358 اين جمله كه «جمهوري اسلامي نه يك كلمه كم و نه يك كلمه زياد» را بكار بردند و منظور امام راحل اين بود كه جمهوريت مردم و اسلاميت نظام از همديگر تفكيك ناپذير است و هر جريان و اقدامي كه منجر شود كه يكي از اين دو دركن يادو بال لطمه بخورد، قطعا كل نظام لطمه خواهد خورد.
عضو شورای فرهنگ عمومی شهرستان شوش با بيان اينكه گرچه همه مظاهر حضور مردم در صحنه هاي كشور ما، انتخابات نيست، تصريح كرد: مردم ما در راهپيمايي ها در مقاطع مختلف حضور خودشان را اعلام مي كنند، اما رسمي ترين حضور مردم در صحنه كه بصورت عدد و رقم و آمار ثبت مي شود، انتخابات است و نشان مي دهد كه اين ملت چه ميزان در سرنوشت خود مشاركت مي كند.
" از طرف ديگر انتخابات نهمين دوره مجلس در 12 اسفند امسال اولين انتخابات بعد از فتنه است و بسياري از دشمنان ما مي خواهند اينگونه القا كنند كه مردم با نظام به نوعي قهر كردند، اين در حالي است كه اين ملت خود فتنه را خاموش كرده و با حضور حماسي در 9 دي جريان فتنه را با بن بست مواجه كرد."
امید کرد با اشاره به تاثير حضور مردم در تامين امنيت داخلي و تهديد امنيت از سوي بيگانگان، با بيان اينكه اصولا امنيت پايدار كشور ما يك امنيت مردم محور است، گفت: اگر دوران دفاع مقدس رصد شود، مشخص مي گردد كه تا زماني كه مردم به صحنه دفاع مقدس نيامدند و جنگ بصورت كلاسيك پيش مي رفت، دشمن در حال پيش روي بود، ولي از زماني كه مردم در صحنه جنگ حضور يافتند، سرنوشت جنگ تغيير كرد و در نهايت منجر به حماسه هشت سال دفاع مقدس شد.
رئیس کمیته وحدت اصولگرایان مستقل شوش تاكيد كرد: اين مردم بودند كه در مسايل و فتنه هاي داخلي، ترورهاي سياه اوايل انقلاب و همين طور تلاشهايي كه براي ايجاد ناامني هاي قومي در اوايل انقلاب شد، امنيت را در كشور را تامين كردند.
امید کرد اضافه كرد: امروز هم از يك سو دشمنان ما در داخل كشور تصميم گرفتند كه به نوعي از طريق ترورها به مسايل امنيتي كشور ما لطمه بزنند و از طرف ديگر از طريق جنگ رواني مسايل مربوط به تهاجم نظامي را مطرح مي كنند، كه باز حضور مردم مي تواند دقيقا سد محكمي براي اين تهديدات باشد.
به گفته وي مشاركت بالاي مردم در انتخابات مي تواند لحن و ادبيات دشمنان ما را كه امروز عليه ما بكار مي برند، تغيير دهد.
عضو حلقه تصمیم گیر اصولگرایان مستقل شوش با بيان اينكه اگر ما مردم سالاري ديني را مشخصه نظام بدانيم، بر اساس مهندسي كه اين نظام در قانون اساسي كرده مردم در همه اركان نظام بصورت مستقيم و غير مستقيم نقش دارند، خاطر نشان کرد: نقش اساسي مردم از طريق نمايندگان آنها در مجلس شوراي اسلامي در عرصه قانونگذاري و نظارت اعمال مي شود.
امید کرد با اشاره به ويژگي يك مجلس كارامد تصريح كرد: مجلس توانمند، كارآمد، شجاع و آشنا به مسايل جامعه و داراي توانمندي كارشناسي قوي براي برنامه ريزي قطعا مي تواند در طراز مردم نقش خود را هم در قانونگذاري و هم در نظارت بر اجراي قانون به خوبي ايفا كند.
وي افزود: مجلسي كه از بطن مردم بر مي خيزد، اين امكان براي ملت فراهم مي شود كه شايسته ترين ها را انتخاب كنند، و اين مجلس بايد بتواند كارآمدي و توانمندي خود را در همه عرصه ها نشان دهد.
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به شرايط خاص مجلس نهم گفت: مجلس نهم در شرايطي تشكيل خواهد شد كه حدود سه سال از عمرش در دوران اجراي برنامه پنجم توسعه طي خواهد شد و سال پاياني عمر آن سالي خواهد بود كه بايستي برنامه ششم توسعه كشور تصويب شود.
امید کرد با اشاره به سند چشم انداز 20 ساله كشور ادامه داد: بر اساس اين سند ما بايستي در سال 1404 جايگاه اول اقتصادي، فناوري و علمي را در منطقه آسياي جنوب غربي داشته باشد.
وي تصريح كرد: در اين منطقه، ما 25 كشور رقيب داريم كه اين كشورها هم براي پيشرفت خود برنامه ريزي مي كنند. بر اساس چشم انداز 20 ساله ما بايد اين 20 سال را در چهار برنامه پنج ساله طي كنيم كه تا كنون يك برنامه به اتمام رسيده و شش سال از اجراي آن گذشته و سه برنامه ديگر پيش رو داريم.
این روزنامه نگار و تحلیلگر مسائل استراتژیک گفت: اين بدان مفهوم است كه ما در هر برنامه در حقيقت پنج پله از اين نردبان 20 پله اي را بايد طي كنيم و هر مقداري كه در برنامه پنج ساله عقب بمانيم بايد در برنامه هاي بعدي با سرعت بيشتري حركت كنيم و ضمن اينكه در كل بايد سرعت ما به نحوي باشد تا بتوانيم رقباي خود را پشت سر بگذاريم و به جايگاه اول برسيم.
امید کرد با اشاره به نقش مجلس نهم در اين زمينه افزود: مجلس نهم بايد اجراي برنامه هاي و چهارم و پنجم توسعه را ارزيابي و نقاط آسيب و انحراف آن را روشن كند و از دولت بخواهد تا نسبت به اجراي برنامه بصورت جدي عمل كند.
عضو حلقه تصمیم گیر اکثریت اصولگرایان مستقل شوش خاطر نشان كرد: همچنين اين مجلس بايد در نهايت بتواند با ارزيابي و آسيب شناسي دقيق برنامه ششم توسعه را بر اساس نيازها و واقعيات كشور به نحوي تنظيم كند تا در پايان اين برنامه كه 12 سال از اجراي سند چشم انداز سپري خواهد شد، به همين اندازه پله هاي ترقي طي شود.
وي گفت: مجلس نهم، كار بسيار بزرگي هم در نظارت بر اجراي برنامه پنجم و هم در تصويب برنامه ششم توسعه پيش رو دارد كه اميدواريم نمايندگاني براي اين مجلس انتخاب شوند كه اين توانايي و اين كارآمدي را داشته باشند.
امید کرد در پاسخ سوال خبرنگار شبکه شوش در مورد تصمیم اصولگرایان مستقل شوش برای انتخابات مجلس نهم و مشخص شدن گزینه نهایی در جلسه آتی کمیته وحدت اصولگرایان مستقل شوش که قرار است به زودی برگزار شود به ذکر این جمله بسنده کرد: تصمیمات و فعالیت های ما توسط آقای منصور نیسی دبیر و سخنگوی کمیته وحدت اطلاع رسانی می شود بنابراین اخبار جدید را از آقای نیسی بگیرید.