امروز:  شنبه، 3 آذر ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 7501      ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 20 خرداد ماه، 1394 - 03:30   ._PRINT.  



تهران - ایران اُنا: وقتی آمریکایی ها خودشان مذاکرات را طولانی کرده اند و چه با شگرد تطویل گفت و گوها و چه با وارد کردن کنگره به روند بررسی توافق نمی توانند طلب کار باشند که چرا مذاکره در تاریخ مقرر به نتیجه نمی رسد و یا حق ندارند از دقت و پافشاری جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به توافق خوب گلایه کنند.



رسیدن به توافق تا 10 تیر معجزه می خواهد

سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه با بیان اینکه تنها یک معجره در زمان باقی مانده به پایان ضرب الاجل تعیین شده می تواند منجر به حصول توافق جامع و نهایی میان ایران و گروه 1+5 شود تاکید کرد که هشدار آمریکایی در مورد اتمام زمان شگردی است برای کسب امتیازات بیشتر که نباید به آن توجه شود.

حمیدرضا آصفی، کارشناس مسائل بین الملل، ضمن بیان این مطلب درباره اظهارات تونی بلینکن معاون وزیر خارجه آمریکا در سخنانی در اجلاس جهانی کمیته یهودیان آمریکا و اینکه آیا واقعا امکان حصول چنین توافق وجود ندارد به فرارو گفت: روند مذاکره هسته ای میان ایران و گروه 1+5 نشان می دهد که احتمال رسیدن دو طرف به توافق کامل مورد نظر تا 30 ژوئن (9 تیر) بسیار کم است و شاید تنها یک معجزه در زمان باقی مانده بتواند منجر به حصول توافق جامع و نهایی شود.

وی درباره دلایل چنین بدبینی نسبت به حصول توافق تا پیش از پایان ضرب الاجل تعیین شده گفت: علت اینکه معتقدم احتمال رسیدن به توافق کم است روشن است. چون از یک سو تاکنون آمریکایی ها به طور مداوم در مذاکرات در حال دبه کردن و نقض تعهدات و قول و قرارهای قبلی خود هستند و از سوی دیگر در هر دور از مذاکرات هم موضوعات جدیدی را دائما مطرح می کنند.

این کارشناس مسائل بین الملل افزود: در مذاکراتی در چنین سطح و ابعادی به طور طبیعی طرفین وقتی در یک دور، پیرامون برخی موضوعات به تفاهم و درک مشترک می رسند برای آنکه روند مذاکرات طولانی نشود، گفت‎وگوهایی خود را در دور بعدی درست از جایی آغاز می کنند که در دور قلبی به پایان رسیده بود.

آصفی ادامه داد: با این حال حداقل از تفاهم لوزان به بعد آمریکایی ها در هر دور از مذاکرات به جایی آنکه گفت و گوها را از همان نقطه ای که دور قبلی به پایان رسیده است آغاز کنند چند قدم به عقب بر می گشته اند و روی همان موضوعاتی که دست کم پیش از آنکه یک تفاهم نسبی حاصل شده بود نقطه نظرات جدیدی را مطرح می کرده اند.

سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه تصریح کرد: طبیعی است با چنین روشی که آمریکایی ها پیش گرفته اند روند مذاکرات طولانی شود و دست یابی به توافق جامع بر اساس جدول زمانی تعیین شده چشم انداز روشنی نداشته باشد.
 
وی با تاکید بر اینکه البته این شگرد آمریکایی ها است که روند مذاکرات را طولانی کنند و در آستانه رسیدن به ضرب الاجل تعیین شده نسبت به پایان وقت هشدار دهند گفت: آمریکایی با هشدار اتمام وقت تلاش دارند تا طرف مقابل را تحت فشار قرار دهند تا امکان رسیدن به توافق را با کسب بیشترین امتیاز را فراهم کنند.

آصفی افزود: آنها رویکرد و روش را در مذاکرات دور مقدماتی در ژنو که منتج به توافق تحت عنوان برنامه اقدام مشترک شد نیز پیش گرفتند و گفت و گوها را از صبح روز دوم آذرماه 1392 آغاز کردند و تا بامداد روز سوم آذر آن را ادامه دادند تا در دقایق آخر بتوانند با تحت فشار قرار دادن طرف مقابل به یک توافقی برسند تا بیش از پیش نظراتشان تامین شود که خوشبختانه تیم مذاکرات کننده هسته ای کشورمان اسیر بازی آمریکایی ها نشدند.

وی ادامه داد: درنهایت هم آمریکایی ها ناچار شدند توافقی را امضا کنند که تامین کننده نظرات همه طرفین باشد و قطعا همانند مذاکرات دور مقدماتی در مذاکرات دور نهایی هم این روش و رویکرد آنها نمی تواند کارساز باشد.

سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه تصریح کرد: اینکه مقام معظم رهبری و اعضای تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان مطرح کرده اند و این اواخر هم آقای روانچی در دیدار با المار بروک رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا آن را تکرار کردند که برای دستیابی به توافق جامع تحت فشار زمان نخواهیم بود و کیفیت را فدای زمان نمی کنیم و آنچه برای ایران مهم است رسیدن به یک توافق خوب است بسیار موضع خوب و عاقلانه ای است.
 
آصفی گفت: اگر دوطرف نتوانستند تا 10 تیر به توافق برسند و این زمان مثلا بشود 10 مرداد هیچ اشکالی ندارد چرا که مهم رسیدن به یک توافق خوب است و در این رابطه هم هیچ تقصیری متوجه ایران نیست چرا که مقصر اصلی تطویل مذاکرات خود آمریکایی ها هستند.

وی افزود: اساسا در همین زمان یعنی پیش از پایان فرصت رسیدن به توافق آمریکایی ها با وارد کردن کنگره به روند بررسی توافق جامع و نهایی زمان اجرای این توافق را حداقل 45 روز به عقب انداخته اند.

این کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: وقتی آمریکایی ها خودشان مذاکرات را طولانی کرده اند و چه با شگرد تطویل گفت و گوها و چه با وارد کردن کنگره به روند بررسی توافق نمی توانند طلب کار باشند که چرا مذاکره در تاریخ مقرر به نتیجه نمی رسد و یا حق ندارند از دقت و پافشاری جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به توافق خوب گلایه کنند.
 
آصفی در ادامه درباره اینکه آیا عبور از ضرب الاجل تعیین شده برای رسیدن به توافق جامع می تواند به معنای پایان و یا شکست مذاکرات تعبیر شود و اینکه دوطرف پس از گذشت نزدیک به دوسال حاضر به قبول عدم امکان رسیدن به توافق هستند گفت: اگر چه در عالم سیاست، روابط بین الملل و دیپلماسی هیچ امر بعیدی وجود ندارد اما احتمال اینکه دو طرف بخواهند رسما اعلام کنند که مذاکرات به نتیجه نمی رسد بسیار کم است.
 
سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه در خاتمه گفت: عبور از زمان تعیین شده برای رسیدن به توافق جامع و نهایی هم به معنای شکست مذاکرات نیست و دو طرف قطعنا گزینه های دیگر که نزدیک ترین و در دسترس ترین آن تمدید گفت و گوها است را مورد بررسی قرار می دهند و با استمرار مذاکرات در نهایت تلاش خواهند کرد که به راه حلی برای رسیدن به یک نقطه مشترک دست یابند.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 توصیه‌های آیت‌الله‌ نوری‌همدانی به علوی  [ پنجشنبه، 28 شهريور ماه، 1392 ] 1606 مشاهده
 قدردانی سید نور از حضور حماسی مردم شوش  [ جمعه، 3 مرداد ماه، 1393 ] 1326 مشاهده
 تصمیم حذف یک صفر شجاعانه نیست  [ چهارشنبه، 17 آذر ماه، 1395 ] 523 مشاهده
 قصد قطع یارانه و گرانی سوخت را نداریم  [ چهارشنبه، 29 آذر ماه، 1396 ] 636 مشاهده
 باز هم تکرار تاریخ  [ چهارشنبه، 4 دي ماه، 1392 ] 856 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب