کد خبر:
7615
ارسال شده در مورخه :
شنبه، 30 خرداد ماه، 1394 -
03:30
شوش - ایران اُنا: علی حسین محمدی نژاد فعال فرهنگی، اجتماعی تاکید کرد: عامل مهمی که میتواند در ترویج فرهنگ شهادت مؤثر باشد، زنده نگهداشتن یاد و حماسه سازیهای شهدا، به ویژه شهدای کربلا و به تبع آن شهدای انقلاب اسلامی، و جنگ تحمیلی و تبیین این مطلب که ما مدیون خون شهدا هستیم، میباشد.
|
یک رزمنده دوران دفاع مقدس و فعال فرهنگی، اجتماعی با تجلیل از حضور حماسی اقشار مختلف مردم و بویژه جوانان در مراسم تشییع شهدای غواص، گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تلاش برای احیاء آن برای مقابله با تهاجم فرهنگی موضوعی است که نیازمند بررسی ابعاد مختلف آن است.
علی حسین محمدی نژاد در گفت و گو با خبرنگار ایران اُنا در شوش، افزود: ایجاد کردن و سپس توسعه یک فرهنگ در میان یک جامعه، فعالیتی تدریجی و زمانبر است. البته بعضی از حوادث تاریخ در ایجاد و گسترش یک فرهنگ نقش تسریع کنندهای دارند.
رئیس سابق شورای اسلامی شهر شوش افزود: مثلاً در خصوص توسعه و گسترش شهادت در جوامع، حوادث بزرگی نظیر حماسه عاشورا، نهضتها و قیامهایی که بعد از آن در طول تاریخ تشیع به وقوع پیوسته و در زمان معاصر، پدیده انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) و سپس جنگ تحمیلی و دفاع مقدس ۸ ساله، در رشد و تسریع و گسترش فرهنگ شهادت در میان جوامع از جمله لبنان و فلسطین نقش داشتهاند.
این فعال فرهنگی، اجتماعی ادامه داد: فرهنگ شهادت طلبی با توجه به شمولی که در معنای واژه فرهنگ نهفته است، حالت استیلا، فراگیری و نهادینه شدن این اشتیاق به شهادت در راه خدا، در جامعه اسلامی است. چنانچه فرهنگ نماز تا حدودی چنین شمولی دارد.
محمدی نژاد با تشریح عوامل تقویت و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تصریح کرد: عامل مهمی که میتواند در ترویج فرهنگ شهادت طلبی مؤثر باشد، تقویت روحِ غیرت در جامعه اسلامی است، چرا که غیرت، نیرویی است که هر انسانی را به دفاع از ارزشها و مقدسات وا میدارد.
وی در خاتمه تاکید کرد: عامل مهم دیگری که میتواند در ترویج فرهنگ شهادت مؤثر باشد، زنده نگهداشتن یاد و حماسه سازیهای شهدا، به ویژه شهدای کربلا و به تبع آن شهدای انقلاب اسلامی، و جنگ تحمیلی و تبیین این مطلب که ما مدیون خون شهدا هستیم، میباشد.
امانت داري و اخلاق مداري
استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع مجاز است.
|