امروز:  سه شنبه، 29 خرداد ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 7789      ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 15 تير ماه، 1394 - 03:30   ._PRINT.  



شوش - ایران اُنا: مهندس امید کرد سردبیر پایگاه خبری تحلیلی ایران آنلاین (ایران اُنا) تاکید کرد: 11 کیلومتر مرز خاکی شوش با عراق فرصتی استثنایی برای صادرات محصولات کشاورزی شوش و دزفول به کشور عراق است .



راهکاری برای حل مشکل کشاورزان شوش و دزفول

میلاد گل داری – خبرنگار روزنامه همشهری: طرح منطقه ویژه اقتصادی شدن شهرستان شوش طرحی است که مصوبه‌اش به مجلس هشتم رفت و تصویب شد، اما این طرح تاکنون روی زمین مانده است. صاحب نظران، مردم و فعالان شهرستان معتقدند که اجرای این طرح به رشد و توسعه و رونق اقتصادی و به ویژه ایجاد اشتغال برای جوانان شوش کمک شایانی خواهد ‌کرد .

خبرنگار همشهری لزوم اجرای این طرح و همچنین آخرین اقدامات انجام شده برای عملیاتی شدن آن را در گزارش زیر بررسی کرده است.

«امید کُرد» از فعالان رسانه ای شوش در این باره می‌گوید: شهرستان شوش با دارابودن حاصلخیزترین زمین‌های کشاورزی کشور به عنوان قطب کشاورزی کشور به شمار می‌رود. از سوی دیگر شهرستان دزفول که پایتخت تولید سبزی و صیفی در کشور محسوب می‌شود در همجواری شهرستان شوش قرار دارد. همچنین ۱۱ کیلومتر مرز خاکی شوش با عراق فرصتی استثنایی برای صادرات محصولات کشاورزی این ۲ شهرستان به کشور عراق برای کشاورزان شوش و دزفول است .

حل مشکل کشاورزان برای صادرات

سردبیر پایگاه خبری تحلیلی ایران آنلاین (ایران اُنا) با اشاره به اینکه شهرستان شوش در سال ۱۳۸۹ منطقه ویژه اقتصادی شد می‌افزاید: متاسفانه این موضوع تا امروز مانند جوهر فقط روی کاغذ مانده است. چه بسا با تاسیس منطقه ویژه اقتصادی شوش و آغاز مبادلات تجاری با کشور عراق، مشکل کشاورزان شوش و دزفول با صادرات محصولات خود به بازارهای عراق حل شود .

کُرد با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی در شوش اعتبارات دولتی ندارد و اعتبارات آن از محل فروش سهام به بخش خصوصی تامین می‌شود، ادامه می‌دهد: در همین زمینه کشاورزان شوش می‌توانند سهام این منطقه را خریداری کرده و مشغول به صادرات محصولات خود شوند. البته این مسئله نیازمند همکاری دستگاه‌های مرتبط و آگاه کردن کشاورزان در خصوص مزیت‌های ایجاد منطقه ویژه اقتصادی شوش است .

اختلاف‌های سلیقه ای

یکی از فعالان اجتماعی این شهرستان، اما استقبال نکردن از بخش خصوصی در این زمینه و پیگیری نشدن مستمر توسط مسئولان ذیربط و همچنین وجود قوانین دست و پاگیر را عامل پیشرفت نکردن این پروژه شهرستانی می‌داند و می‌گوید: دیدگاه‌های نماینده سابق و فعلی شوش در خصوص سهام‌های عام و خاص موجب ایجاد تعلل و معضل شده است که می‌طلبد برای این امر حیاتی شهروندان شوش گام برداشته شود، ولی متاسفانه اختلاف‌های سلیقه ای بین عزیزان موجب راکدشدن این پروژه شده است .

«سید حکیم موسوی» همچنین تاکید می‌کند که مسئولان محلی باید با صداقت، همدلی و همزبانی برای پیشرفت و عمرانی شهرستان هم صدا شوند .

بازار جمعه شوش؛ نقطه ای مناسب برای شروع

«برهان زبیدی» از دیگر فعالان اجتماعی شهرستان شوش، به توجه به ظرفیت بازار جمعه شوش به عنوان شروع مناسب برای منطقه ویژه اقتصادی شدن این شهرستان اشاره می‌کند و می‌گوید: در اهمیت بازارهای جمعه شکی نیست. چون نوعی نمایشگاه‌های خودجوش مردمی هستند که می‌توان با اصولی برنامه‌ریزی و مدیریت شده این بازار خرید و فروش عمومی را رونق بخشید. با این اقدام آرامش و امنیت فروشنده ، خریدار و اصل نظارت بهداشت به عنوان محل تجمع عمومی خرید و فروش رعایت می‌شود.

وی در ادامه با بیان این که بازار جمعه شوش به عنوان یک تجارت محلی و منطقه ای برای ساکنان در محدوده شهرستان و حتی شهرها و روستاهای دیگر مجاور جای خود را باز کرده است، اضافه می‌کند: همین بازار جمعه شوش اگر مدیریت شود می‌تواند شروع خوبی برای منطقه ویژه اقتصادی شدن شوش (همانند گناوه، جوانرود و آستارا که در ابتدا جمعه بازاری این چنینی بوده و اکنون سهم بسیار بزرگی از واردات و صادرات کشور را به خود اختصاص داده‌اند) باشد که هم سبب ورود مسافر و توریست خانوادگی به شهر می‌شود و هم موجب اشتغال جوانان و نیز کسب تجربه و جرات بیشتر افراد خواهد شد؛ این بازار امکان راه اندازی و تاسیس شرکت‌های تعاونی و بازرگانی در منطقه را فراهم خواهد کرد و از همین راه می‌توان باعث راه اندازی کارخانه‌های تولید برخی اقلام و اجناس در شهرستان شد.

حذف قوانین و مقررات دست و پا گیر

«روح الله پورطالب» از فعالان رسانه ای شوش نیز اینگونه بیان می‌کند: اقتصاد امروز جهان به سمت تسهیل فعالیت‌های تجاری حرکت کرده است و سعی دارد با کاهش و حتی حذف بسیاری از قوانین و مقررات دست و پا گیر، شرایط را برای تحقق اهداف اقتصاد منطقه ای، ملی و فرا ملی فراهم آورد. مناطق ویژه اقتصادی در ایران نیز با همین رویکرد شکل گرفته است تا زمینه توسعه منطقه ای و استانی را ایجاد کنند.

وی ادامه می‌دهد: امیدواریم با تلاش همه جانبه مدیران برای تحقق طرح منطقه ویژه اقتصادی شوش، ضمن فراهم شدن بستر اقتصادی، شاهد تحول اقتصادی، ایجاد اشتغال، افزایش درآمد سرانه مردم شوش، افزایش خدمات بازرگانی و ظرفیت سازی مناسبی برای جذب بیشتر سرمایه گذاری در استان باشیم .

همه مراحل اولیه انجام شده است

فرماندار شهرستان شوش در تشریح آخرین اقدامات برای عملیاتی شدن این طرح می‌گوید: اختلافاتی بین منابع طبیعی و محیط زیست پیش آمده بود که این سوءتفاهم ها برطرف و مراتب به تهران منعکس شده است و منتظریم تا مجوز اصلی و نهایی صادر شود. همچنین تمامی مراحل داخل استان این طرح سپری و همه موافقت نامه‌های مربوطه کسب شده است.

«رضا نجاتی» با تاکید بر اینکه همه کارها برای عملیاتی شدن این طرح صورت گرفته است، اضافه می‌کند: مشخصات تعیین و زمین آن نیز تامین شده است که باید منتظر ابلاغ شرکت شهرک‌های صنعتی بمانیم تا کار به صورت رسمی آغاز شود .

وی ادامه می‌دهد: مساحت زمینی که برای اجرای منطقه ویژه اقتصادی شوش در نظر گرفته شده ۱۰۰ هکتار و متعلق به منابع طبیعی است که آن را به شرکت شهرک‌های صنعتی واگذار کردند البته در فاز اول بخشی از این مساحت عملیاتی خواهد شد .

با توجه به آنچه که گفته شد، باید دید که با اجرای کامل و صحیح این طرح، این فرصت ها و ظرفیت‌های بالقوه موجود در شهرستان شوش به بالفعل تبدیل خواهند شد یا خیر؟



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 انتصاب سرپرست امور مجلس وزارت جهاد کشاورزی  [ پنجشنبه، 10 اسفند ماه، 1396 ] 657 مشاهده
 شوش شناسی - قسمت بیستم - دقت  [ پنجشنبه، 12 آذر ماه، 1394 ] 964 مشاهده
 اتصال شهرک‌ صنعتی شوش به شبکه راه آهن  [ دوشنبه، 29 آبان ماه، 1396 ] 561 مشاهده
 تغییر فرمانده و جانشین سپاه ناحیه شوش  [ سه شنبه، 19 فروردين ماه، 1393 ] 4146 مشاهده
 فردا؛اعلام انزجار مردم شوش از اغتشاشات اخیر  [ پنجشنبه، 14 دي ماه، 1396 ] 476 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب