تهران - ایران اُنا: متخصص تغذیه در امور سرطان اعلام کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده در کشور حدود 24 درصد بیماران مبتلا به سرطان که مورد بررسی قرار گرفتهاند از نظر تغذیه مشکلاتی بسیار جدی داشتهاند. |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 7886
ارسال شده در مورخه : يكشنبه، 28 تير ماه، 1394 -
03:30
![]()
![]() به گزارش ایران اُنا، سید حسین داودی گفت: نتایج تحقیقات روی بیماران سرطانی در کشور نشان داد تقریباً نیمی از آنها در مراحل درمان و پیگیری بیماری خود دچار کاهش وزن و اختلالات تغذیه هستند. وی ادامه داد: این موضوع اهمیت و ضرورت توجه به تغذیه را در این بیماران نشان میدهد چرا که تغذیه مناسب در کاهش عواقب بیماری، درمان و ارتقای کیفیت زندگی آنان به اثبات رسیده است. این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: حدود 24 درصد بیماران از نظر تغذیه مشکلات بسیار جدی داشته و در مراقبتهای درمانی خود نیاز به مداخله سریع درمانی برای سوء تغذیه یا ارجاع به مراکز تخصصی تغذیه دارند. داودی گفت: 56 درصد بیماران نیز کاهش میزان فعالیت فیزیکی روزانه را داشتند که به مشکلات تغذیهای آنها مرتبط است و میتواند هشداری برای سوء تغذیه آنها باشد. وی ادامه داد: وضعیت تغذیه در بیماران مبتلا به سرطان البته تحت تأثیر عوامل دیگری مثل محل تومور، مرحله سرطان، نوع بیماری، مصرف دارو، مشکلات دندانی و حتی وضعیت پرستاری است. وی به فارس گفت: در این تحقیق انجام شده بیشترین دلیل که مانع تغذیه مناسب بیماران شده بود به افسردگی و بیاشتهایی آنها مربوط میشد که البته با انجام مشاوره و درمانهای روانپزشکی قابل پیشگیری است و باید دلیل شایع مشکلات آنها را در ریشههای اجتماعی و فرهنگی بیماران جستجو کنیم چرا که بسیاری از آنها به مشاوره و حمایت بیشتری احتیاج دارند. این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: بیشترین موارد افزایش وزن و کمترین موارد سوء تغذیه در مبتلایان به سرطان سینه دیده شده اما شیوع افسردگی در آنها بسیار بالاست.
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : مملكتي كه مداحان برایش نسخه مي پیچند [ دوشنبه، 29 مهر ماه، 1392 ] 1092 مشاهده
نارفیقی که رفیق خود را خواب کرد! [ يكشنبه، 9 آبان ماه، 1395 ] 814 مشاهده
جامعه انسانی - 19 - پژوهش انسانی [ پنجشنبه، 22 مهر ماه، 1395 ] 641 مشاهده
نظریه پردازی - قسمت اول - مقدمه [ شنبه، 16 اسفند ماه، 1393 ] 2157 مشاهده
انسان شناسی یعنی همنشینی فرهنگ ها [ سه شنبه، 18 شهريور ماه، 1393 ] 2188 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|