شوش - ایران اُنا: نماینده آتی مردم شوش در مجلس باید از نفوذ خود در انتصاب مدیرانی که بنیان های اخلاقی ضعیفی دارند ، ممانعت بعمل آورند. |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 7898
ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 30 تير ماه، 1394 -
03:30
ایران اُنا - عزیزالله احمدی: فضای انتخاباتی فرصت بسیار مناسبی است تا صاحبنظران و نخبگان ضمن بررسی و ارزیابی وضع موجود طرح هایی را برای بهبود سطح توسعه یافتگی شهرستان خود ارائه کنند . درواقع شکل گیری هسته های مباحثه ای و گفتگوهای میان متخصصان در حوزه های مختلف به ویژه هنگامی که بوسیله رسانه های مکتوب و مجازی پوشش داده شود می تواند فضایی جدی تر در جهت حل و فصل مشکلات کندی توسعه یافتگی یک شهرستان شود. از دیگر سو انتخابات فرصتی است تا کارنامه ی مسولان شهری از عالی ترین تا پایین ترین مدیران شهر مورد ارزیابی نقادانه قرار گیرد تا داوطلبان نمایندگی بر مبنای آن نقد ها هم دقیق تر از وضع موجود آگاه شوند و هم مردم بتوانند در نگاهی عرفی به انتخابات با سنجش برنامه های واقعی،عینی و علمی آنان اقدام به انتخاب نماینده برتر و لایق بزنند. بنابراین اگر داوطلبان نمایندگی مجلس در شوش بتوانند کمیته هایی تخصصی و متشکل از متخصصان و کارشناسان سازماندهی کنند چه پیروز شوند یا نه ، دست کم دو مزیّت خواهد داشت. یکم: شناخت وضع موجود و آگاه کردن دقیق تر مردم از موضع و موقعیتی که هستند دوم:طراحی راهبردها در حوزه های مختلف شهری
سوم:تدوین برنامه ای عملیاتی برای توسعه ای پایدار داوطلب نمایندگی مجلس در شوش باید بداند یکی از معضلات ناموفق بودن اقتصاد این شهرستان نا کارآمدی برخی مدیران اجرایی مسئول در این بخش است. بنابراین گام آغازین تحول در شوش، انتخاب و انتصاب مدیران خلاق و لایق بر مناصب مدیریتی سازمانها و ادارات اقتصادی (حتی غیر اقتصادی) است. مدیرانی که می توانند در عین قانونمداری،انضباط های مالی و شفافیت، کارایی سازمان خود را به کمال برسانند. قانونمندی و شفافیت مدیران به ویژه در بخش های اقتصادی جامعه ی شهری، هم می تواند جلوی فسادهای احتمالی را بگیرد و هم با شفافیت در قراردادهای مربوطه، در جذب و تشویق سرمایه گذاران شایسته جهت سرمایه گذاری در شوش موثر واقع شود. تشکیل اتحادیه های صنفی سرمایه گذار و کارفرمایی، به عنوان شرکاء مردم شوش باید در راس سیاست گذاری ها و برنامه ریزی های اقتصادی این شهر نقش قرار گیرد و ایفای نقش نماید.
بنابراین شوش بدون غایب بزرگ اقتصادی یعنی همان بخش خصوصی و سرمایه آنها نمی تواند توسعه ای پایداری را تجربه کند.اگر سیاست های اقتصادی شوش با مشارکت بخش خصوصی در چارچوبی کاملاً قانونی تدوین شود خواهیم دید حتی با تغییر نماینده یا مدیران شهری نیزکمترین تغییر در سیاست های مصوب توسعه شوش ایجاد نخواهد شد. داوطلب نمایندگی مجلس در جهت حمایت از واحد های تولیدی که با مشکلات بسیار به کار تولید مشغول اند ، باید برنامه ی حمایتی مشخص و مدونی داشته باشد. برای مثال می تواند با طراحی برنامه ای منطقی ، دستگاههاي اجرایی را ملزم به تسویه سریع بدهی ها خود به بنگاههاي بخش خصوصی نماید و یا با کمک به بخشودگی جرایم مالیاتی برخی واحد های تولیدی یا استمهال بدهی برخی از آنها به بانک ها و حتی حذف جرایم تأخیر در پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی کارگاهها و... به کمک واحدهاي تولیدي که در معرض ورشکستگی یا ناکارآمدی قراردارند، بشتابد تا دوباره آنان بتوانند به چرخهی تولید و رونق اقتصادی باز گرداند.
زیرا هر چه شوش بتواند دارای رونق اقتصادی شود،فقر اقتصادی، بیکاری و نیز بی عدالتی ها کاهش پیدا می کند در نتیجه هم صنعت و مدیریت صحیح منابع تامین و تحقق می یابد و هم امنیت و اخلاق که لازمه مدیریت و هر کار اجتماعی است در جامعه تقویت خواهد شد. از آنجا که اگر وقتی بنیان های اخلاقی در بین مدیران تضعیف شود، راه برای نفع شخصی خارج از قانون و اخلاق باز خواهد ماند ،بنابراین نماینده آتی مردم شوش در مجلس باید از نفوذ خود در انتصاب مدیرانی که بنیان های اخلاقی ضعیفی دارند ، ممانعت بعمل آورند. ضعف اخلاق ،عاملی مهم در سوق دادن افراد رسمی و غیر رسمی به فرصت طلبی و سوء استفاده از اموال عمومی ، رشوه خواری ، اختلاس، عشیره گری و... است.
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : هشدار نسبت به وقوع بارندگي و سيل در خوزستان [ يكشنبه، 19 ارديبهشت ماه، 1395 ] 586 مشاهده
تعریف خط قرمز در تمامی مرزهای کشور [ دوشنبه، 11 خرداد ماه، 1394 ] 1100 مشاهده
تغییر حوزه یک کاندیدا از شوش به اهواز [ پنجشنبه، 22 بهمن ماه، 1394 ] 1458 مشاهده
آیتالله مهدوی کنی مردی به تمام معنا مقدس [ دوشنبه، 23 تير ماه، 1393 ] 1832 مشاهده
ادعای غیرطبیعی بودن بارشها کذب است [ دوشنبه، 26 فروردين ماه، 1398 ] 708 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|