اهواز - ایران اُنا: خوردن و آشامیدن مواد غذایی داغ در ظروف یکبار مصرف و از جمله لیوانهای شفاف و بدون رنگ بشدت دارای ضرر می باشد |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 8526
ارسال شده در مورخه : جمعه، 1 آبان ماه، 1394 -
03:30
* دکتر سید احمد موسوی * استادیار گروه پزشکی اجتماعی دانشکده پزشکی؛ این ایام که مقارن با شهادت امام حسین علیه السلام و یاران با وفایش می باشد .سفره حضرت برپاست و مردم در قالب تکایای عزاداری و ایستگاهها اقدام به توزیع نذری می نمایند. خوردن و آشامیدن مواد غذایی داغ در ظروف یکبار مصرف و از جمله لیوانهای شفاف و بدون رنگ بشدت دارای ضرر می باشد. می دانید که این لیوانها را از ترکیبات مواد نفتی همراه با رنگها ساخته می سازند و در حرارت بالای 40 درجه تغییر ماهیت داده و بدرون مایع و یا غذا وارد می شوند و به دستگاه گوارش وارد و تاثیرات بدی به آنها و بخصوص معده و روده می نمایند. در این حالت از ظروف یکبار مصرف گیاهی ،کاغذی و یا فومی استفاده باید کرد .لازم بذکر است که ظرفی یکبار مصرف فومی که غذا در آنها گذاشته می شود تا حرادت 60 درجه را تحمل می کنند بنابر این بعد ار حداکثر 1 ساعت غذا بایستی از این ظروف تخلیه شود و بهتر است غذا در ظروف شیشه ای و یا چینی نگهداری شود . برخی از همشهریها چندین ظرف از این غذاهها را در فریزر برای روزههای بعد قرار می دهند که این طریق نگهداری اشتباه می باشد. آشپز های هیات و تکایا بایستی بدانند که در دیگ های مسی نباید غذاهای خیلی چرب و یا حاوی مواد ترش و اسیدی همچون آبلیمو و گوجه فرنگی طبخ شود چون مس موجود در این ظروف آزاد و وارد غذا می شود و در نهایت وارد بدن و تجمع مس در بدن خطرناک است. در بازار انواع ظروف رویی و آلومینومی بفروش می رسد.که در هنگام شستن باید دقت کنیم که کف ظرف خراش نشود زیرا باعث ایجاد ترکیبات سمی مس می شود. هرگز از قاشق های چوبی برای توزیع نذری و یا همزدن استفاده نشود زیرا قابلیت تمیز شدن را ندارند. توصیه های فوق جدی گرفته شود...
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : تربیت در عاشورا: روند تربیت و کلیات آن [ پنجشنبه، 27 آذر ماه، 1393 ] 1366 مشاهده
اقناع؛ کلید روحانی برای قفل ون و فیلتر [ يكشنبه، 16 شهريور ماه، 1393 ] 1035 مشاهده
ضرورت توجه به توسعه فرهنگي استان اردبيل [ چهارشنبه، 9 مهر ماه، 1393 ] 1651 مشاهده
مصاحبه متفاوت فائزه هاشمی با مادرش [ شنبه، 24 اسفند ماه، 1392 ] 1334 مشاهده
نظریات تربیتی جعفر دیناروند/13- خصوصیات فردی [ پنجشنبه، 12 شهريور ماه، 1394 ] 1137 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|