کد خبر:
8795
ارسال شده در مورخه :
دوشنبه، 2 آذر ماه، 1394 -
03:30
شوش - ایران اُنا: مهندس رضا نجاتی فرماندار و نماینده عالی دولت در شهرستان شوش بر آمادگی و بسیج همه امکانات شهرستان شوش برای برگزاری با شکوه مراسم اربعین حسینی در شوش تاکید کرد و بیان داشت: اسکان و تامین سرویس های بهداشتی، آب و غذا و امنیت عزاداران حسینی (ع) که از مسیر های محتلف پیاده وارد شهر شوش می شوند و سایر اقدامات لازم در این خصوص باید به بهترین نحو انجام شود.
|

جلسه ستاد هماهنگی اربعین حسینی (ع) به ریاست مهندس رضا نجاتی قرماندار شوش و با حضور امام جمعه و مسئولان ادارات و نهادهای اجرایی و خدماتی شوش در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
به گزارش ایران اُنا از شوش، مهندس رضا نجاتی فرماندار شهرستان شوش در این جلسه گفت: برنامه قدیمی و با شکوه اربعین حسینی (ع) در شوش نشانه بصیرت، ولایت مداری و عشق مردم این شهرستان به اهل بیت و ائمه اطهار (ع) می باشد.
نماینده عالی دولت در شهرستان شوش بر آمادگی و بسیج همه امکانات شهرستان شوش برای برگزاری با شکوه مراسم اربعین حسینی در شوش تاکید کرد و بیان داشت: اسکان و تامین سرویس های بهداشتی، آب و غذا و امنیت عزاداران حسینی (ع) که از مسیر های محتلف پیاده وارد شهر شوش می شوند و سایر اقدامات لازم در این خصوص باید به بهترین نحو انجام شود.
نجاتی همچنین بر استفاده از ظرفیت هیئت های عزاداری شهرستان شوش برای خدمت رسانی به عزاداران در روز اربعین تاکید کرد و یرای رفاه حال عزاداران و خانواده ها خواستار ساماندهی دست فروشان و جلوگیری از نصب چادر در اطراف حرم مطهر حضرت دانیال نبی (ع) شد.
فریبرز کریمی سرپرست اداره آموزش و پرورش شهرستان شوش نیز گفت: 8 مدرسه و 2 سالن برای اسکان زائران در روز اربعین در نظر گرفته شده است.
امانت داري و اخلاق مداري
استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع مجاز است.
|