امروز:  دوشنبه، 27 مرداد ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 892      ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 14 ارديبهشت ماه، 1391 - 03:30   ._PRINT.  



فردا ؛ همه می آییم

كارنامه درخشان ملت ایران ، در انتظار خلق حماسه ای دیگر

ایران آنلاین: ملت حماسه ساز ایران اسلامی فردا ( جمعه ) با حضور آگاهانه خود در پای صندوق های رای مرحله دوم نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ، یك بار دیگر با لبیك به ندای رهبر فرزانه انقلاب ، هوشیاری ، بصیرت و موقع شناسی خود را به نمایش خواهد گذاشت.



مرحله دوم انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی فردا در 18 استان ( 33 حوزه انتخابیه )‌ كشور برگزار می شود و هموطنان عزیزمان در این حوزه ها با انتخاب آگاهانه خویش سرنوشت 65 كرسی باقی مانده مجلس نهم را مشخص خواهند كرد.

تردیدی نیست كه ملت هوشیار و بصیر ایران اسلامی فردا با درك موقعیت حساس ملی و بین‌المللی كشور ، با انتخاب آگاهانه خود اقتدار، عزت و عظمت خلق شدۀ خود در دور اول انتخابات را تكمیل خواهند كرد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان اخیرشان با اشاره به مرحله دوم انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزودند : ملت ایران با قدم بلندی كه در روز جمعه پانزدهم اردیبهشت برخواهد داشت و با حضور در پای صندوقهای رأی و كامل كردن مجلس نهم، بار دیگر موقع شناسی خود را به دنیا نشان خواهد داد.

حضرت آیت الله خامنه ای، با تأكید بر اینكه در شرایط كنونی جهان ملتها برای دستیابی به موفقیت باید هوشیارانه در صحنه باشند و ظرفیت های خود را به میدان بیاورند، افزودند: به لطف خداوند، ملت ایران، در صحنه حضور دارد و بصیر و موقع شناس است و دشمن خود را هم به خوبی می شناسد و فریب تظاهر ریاكارانه او به دوستی را نیز نمی خورد.

مرحله دوم انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شرایطی در ایران برگزار می شود كه دشمن تصور می‌كند با حربه تحریم‌های اقتصادی و سیاسی و ترور می‌تواند عزم ملت ایران را در راه آرمان‌های انقلابی اسلامی سست كند، اما ملت ایران در این مرحله از انتخابات نیز نشان خواهد داد كه با شركت یكپارچه و متحد در انتخابات مجلس شورای اسلامی در 15 اردیبهشت مشت محكمی بر دهان ائتلاف شیطانی استكبار جهانی و همۀ بدخواهان خواهند زد.

'‌ مصطفی محمد نجار '‌ وزیر كشور نیز در آستانه برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس به مردم توصیه كرد :‌ از همان لحظات آغاز رای گیری به پای صندوق های رای بیایند .

وی انتخابات را حق تعیین سرنوشت ملت دانست و از مردم همیشه در صحنه كشور خواست تا از تمامی حق خود برای انتخاب نمایندگان مجلس استفاده كنند.

به گفته وزیر كشور هرچه آرای نمایندگان بالاتر رود، اقتدار مجلس شورای اسلامی نیز افزایش می یابد.

وی همچنین به مردم حوزه های انتخابیه كه مرحله دوم انتخابات در آن حوزه ها برگزار می شود، توصیه كرد ، شناسنامه و كارت ملی خود را همراه داشته باشند و برای صرفه جویی در وقت از قبل نامزدهای مورد نظر را شناسایی كنند.

جانشین رییس ستاد انتخابات كشور نیز امروز در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا با بیان اینكه فرآیند رای گیری مرحله دوم نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت هشت صبح فردا(جمعه) 15 اردیبهشت ماه آغاز می شود، گفت: همه چیز برای خلق حماسه ای دیگر توسط مردم ایران اسلامی فراهم است.

'حسنعلی نوری' افزود: تمامی نیروهای اجرایی 14 هزار و 323 شعبه اخذ رای ساماندهی شدند و ستاد انتخابات كشور آماده برگزاری یك انتخابات قانونمند است.

وی با بیان اینكه انتخابات در هزار و 500 شعبه اخذ رای به صورت رایانه ای برگزار می شود، اظهارداشت: تمامی كاربران و مردم هفت حوزه انتخابیه كه فرآیند اخذ رای در آنجا به صورت رایانه ای انجام می شود آموزش های لازم را فراگرفته اند.

نوری ادامه داد: دستگاه های الكترونیكی اخذ رای نیز امروز در هزار و 500 شعبه اخذ رای رایانه ای مستقر خواهند شد.

جانشین رییس ستاد انتخابات كشور گفت: مردم عزیز ایران اسلامی كاری را كه در 12 اسفندماه آغاز كردند فردا در 15 اردیبهشت ماه با حضور پرشور و باشكوه خود در 33 حوزه انتخابیه به اتمام می رسانند.

براساس اعلام ستاد انتخابات كشور در این مرحله از رای گیری نیز تمامی متولدین 15 اردیبهشت ماه 1373 به قبل می توانند در این انتخابات شركت كنند.

یادآور می شود در نخستین مرحله انتخابات (12 اسفند 90)، 225 منتخب مردم در مجلس نهم از مجموع 290 عضو بهارستان شناخته شدند.

قشرهای مختلف مردم در حوزه های انتخابیه كه این دوره از انتخابات در آن حوزه ها برگزار می شود ، طی روزهای گذشته در مصاحبه با خبرنگاران ایرنا ضمن تاكید بر حضور آگاهانه خود در پای صندوق های رای بر این نكته تاكید كرده اند كه ملت ایران این بار نیز ، ‌ایستادگی ؛ اقتدار و عزت ایران اسلامی را به رخ دشمنان خواهند كشید.

اسامی 33 حوزه انتخابیه (‌به ترتیب الفبا )‌ كه فردا شاهد برگزاری انتخابات است ؛ به این شرح است:

1. آبادان

2. آباده، بوانات و خرم بید

3. اردبیل، نمین، سرعین و نیر

4. اردل، فارسان، كوهرنگ و كیار

5. اصفهان

6. اهواز و باوی

7. ایذه و باغملك

8. ایلام، ایوان، مهران، شیروان وچردوال و ملكشاهی

9. بروجرد

10. بهبهان

11. پلدختر

12. تبریز،اسكو و آذرشهر

13. تفرش، آشتیان و فراهان

14. تویسركان

15. تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر

16. خرم آباد و دوره

17. درود و ازنا

18. دزفول

19. دشت آزادگان و هویزه

20. دهلران، دره شهر و آبدانان

21. رشت

22.زابل، زهك و هیرمند

23. سمیرم

24. سنندج، دیواندره و كامیاران

25. شیراز

26. طوالش، رضوانشهر و ماسال

27. كرمانشاه

28. گرگان و آق قلا

29. لنجان

30. مشهد و كلات

31. ملایر

32. مهریز، بافق، ابركوه و خاتم

33. همدان و فامنین

 


 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 اهل نفرین کردن نیستم  [ سه شنبه، 8 اسفند ماه، 1391 ] 2788 مشاهده
 براي يتيم همچون پدري مهربان باش  [ يكشنبه، 9 مهر ماه، 1391 ] 4162 مشاهده
 توسعه فرهنگ قرآنی راهبرد نظام و دولت است  [ جمعه، 10 شهريور ماه، 1391 ] 4735 مشاهده
 روابط ایران و كانادا در مجلس بررسی شد  [ سه شنبه، 28 شهريور ماه، 1391 ] 3925 مشاهده
 تاکید خلیلیان بر تقویت فرهنگ و روحیه جهادی  [ شنبه، 27 خرداد ماه، 1391 ] 5797 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب