امروز:  شنبه، 3 آذر ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 9063      ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 1 دي ماه، 1394 - 03:30   ._PRINT.  



اهواز - ایران اُنا: هرچه به ایام انتخابات نزدیک تر می­شویم، تلاش افراد و جریان­های سیاسی کشور برای رسیدن به کرسی­ های نمایندگی بیشتر می ­شود و دليل واضح اين امر را هم مي­توان در اهميت انتخابات در جامعه دانست.



رای آگاهانه؛ انتخاب مسئولانه

ایران اُنا - اکبر یاوری - کارشناس ارشد مدیریت شهری: تا جمعه ۷ اسفند ماه   روز برگزاری   دهمین   دوره انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی 66روز باقی مانده است ؛66 روز پر التهاب!

اکنون کشور در آستانه انتخاباتی بزرگ در مسیر مردم سالاری گام برمی دارد. خوشبختانه در این دوره شاهد نام نویسی کاندیداهایی از طیف­های مختلف هستیم و این می تواند مبین این موضوع باشد که انتخابات در ایران در انحصار یک طیف و یا جریان خاص نیست .

اگر دموکراسی را به عنوان یک پدیده تمدن ساز و موثر در رشد و توسعه جوامع بدانیم، بدون شک دروازه ورود به دموکراسی و مردم سالاری برگزاری انتخابات مبتنی بر آرای مردمی است. جوامع متمدن امروز تنها در زمانی می توانند ادعای آزادی و دموکراسی داشته باشند که انتخابات به معنی حقیقی در آن جریان داشته باشد، به طوری که همه افکار و سلایق اجازه ورود به آن در فضایی باز و آرام داشته باشند .

چرا که هرچه به ایام انتخابات نزدیک تر می­شویم، تلاش افراد و جریان­های سیاسی کشور برای رسیدن به کرسی­ های نمایندگی بیشتر می ­شود و دليل واضح اين امر را هم مي­توان در اهميت انتخابات در جامعه دانست.

به طوركلی كلمه انتخابات گزینش برتر فرد یا افرادی از جامعه از طرف مردم تلقی می­شود که برای تحقق این امر باید امكانات و محیط مناسب و مساعد برای مردم، از سوی دستگاه­های اجرایی و نظارتی مهیا گردد.

اما سوالی که همیشه و در هر دوره­ای در ذهنمان نقش می بندد این مفهوم خواهد بود که:          
              "واقعا به چه کسی رای بدهم"؟

پاسخ به این سوال سرنوشت ساز و حیاتی، با در نظر گرفتن سخن امام راحل(ره) کمی دشوار و حایز اهمیت است و نمیتوان به سادگی از آن گذشت.
همچنین، اگر بصورت گذرا و اجمالی به رهنمودهای صائب مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) نگاهی بیاندازیم خواهید دید که اظهارات صریح و شفاف ایشان در خصوص مشارکت در انتخابات، تحقق امر مهم "انتخاب اصلح" است که با تحقیق و دقت به دست مردم قابل انجام است.

یکی از موضوعات مهمی که مردم شریف استان مانند سایر مردم بیدار ایران در ایام انتخابات با آن دست و پنجه نرم میکنید، یافتن کاندیدای اصلح و مورد تایید نسبی با میانگین معدل خوب می باشد و در ایام پرتلاطم همراه با شور و نشاط انتخاباتی شاهد پیدایش بحث های داغ، محافل و نشست­های وصف ناپذیر و بعضا احساسی همراه با چاشنی موج موقتی، حتی درون کانون خانواده ها نیز خواهیم بود.

در دور های قبل معمولا شاخص و معیار انتخاب و انداختن تعرفه رای به صندوق، منوط به توصیه بزرگان و ریش سفیدان، فعالیت افرادی که تبلیغ و انتخابات به عنوان شغل و منبع درآمد آنهاست،   صرف هزینه های گزاف و هنگفت و غیرمتعارف تبلیغات در کف خیابان ها، برگزاری نشست هایی با هدف بهره مندی از بحث های قومی افراطی همراه با صرف نهار و شام و با طعم نگاه تحقیرآمیز و احتیاج مقطعی به مردم شریف و غیوری که در هر منطقه و محل سکونت آنها نام  شهدایشان در خیابان ها نشان از دفاع تا پای جان از حیثیت، عزت و استقامت آنهاست بوده است.

در یادداشت پیشین   با عنوان "بی سوادی مدرن" عنوان شده بود که   با وجود سواد سیاسی حاصله بین نخبگان، عامه مردم و و جوانان با بصیرت و از سوی دیگر داغ شدن نشست ها و تفقدها و سرکشی های انتخاباتی به مناطق مختلف علاوه بر داشتن روحیه پرسشگری منطقی باعث انتخاب نماینده ای مطالبه گر و پیگیر و مدافع حقوق شهر و استان خواهد بود.

و بر همین مبنا در این محافل ، روشن نمودن   و تبیین   انتظارات   ذیل   به تعیین گزینه برتر کمک شایانی خواهد کرد.

  دو مسئله کلیدی، و شاخص در تعیین فرد مورد نظر   می تواند به:
۱-   سوابق و تجربه علمی و عملی کاندیدا:
سوابق   هر فرد نشان از هویت و نماد خدمت اوست. با کمی تحقیق و دقت به مواردی همچون دیانت، تقوا، اصالت و وضعیت خانواده، علم، سوابق اجرایی، وضعیت اخلاقی، نگاه­های حزبی و جناحی       می­توان از توانمندی فرد مورد نظر در ورود به عرصه خطیر نیابت تا حدودی مطلع شد.

۲-  برنامه های ارائه شده کاندیدا برای آینده شهر و حوزه انتخابیه:
سابقا برخی از نمایندگان یا سرگرم سفرهای خارجی، زیارتی و سیاحتی و مسائل غیر مرتبط با وظایف ذاتی قانونگذاری و نظارت بودند یا مشغول هماهنگی کارهای اقتصادی شخصی برخی افراد بوده اند که موجب به چالش کشیدن و بدنام نمودن استان شده و یا اینکه به دنبال راضی کردن اطرافیان و نشست های بی مصرف شبانه و سوء استفاده از اعتماد مردم و فرصت طلبی برای منافع شخصی بوده اند و در مواردی دیگر دنبال تندروی های سیاسی و قومی بوده که منجر به برچسب خوردن سلبی بعضی­ها می­شدند.
اما حالا دیگر این چنین نیست، نرخ بالای بیکاری ... افزایش فقر .... وجود مشکلات زیست محیطی و اکوسیستمی، پدیده شوم ریزگردها، انتقال آب از سرشاخه های کارون، باران­های اسیدی ،   تبعیض بی رویه و توزیع نامناسب خدمات و امکانات؛ عدم شایسته سالاری در انتصابات، رسیدن به نقطه بحرانی در مسائلی همچون اشتغال و فرهنگ و نبود زیرساخت های عمرانی و نابودی بخش کشاورزی و چندین مورد دیگر شرایط را متفاوت تر ساخته است.

این ها تنها نمونه­ای از ده­ها مشکل موجود و محسوس در استانی است که دارای پتانسیل عظیم انرژی و موقعیت استراتژیک جغرافیایی میباشد.
انتخاب­های خطا و بعضا احساسی دوره­های قبل معضلی بزرگ و عامل اصلی عقب ماندگی استان و شهر حاصل خیز و غنی بوده است.

همچنین برای هر کاندیدا علاوه بر مشخص نمودن منبع هزینه های تبلیغاتی و انتخاباتی خود، داشتن سواد و روحیه تشکیلاتی، اخلاق و سعه صدر، دینداری، صداقت، امانت داری، حسن سابقه خدمت، دوری از نگاه های تبعیضی، داشتن روحیه جهادی و بسیجی در خدمت رسانی تقنینی و دفاع همه جانبه از حقوق مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

از دیگر موارد مهمی که کاندیدا باید مورد توجه داشته باشد:

داربودن: قدرت کلام مبتنی بر دانش­روز، ارتباطات وسیع   و قدرت رایزنی بالا جهت پیگیری و تسریع در حل مشکلات است؛ تشکیل یک اتاق فکر و ستاد هماهنگی با استفاده از مشاورین مجرب و کارآشنا،بهره ­مندی از افکار و ایده­های نخبگان، دلسوزان، معتمدین و اصناف مختلف و استفاده از راهکارهای میدانی و عملیاتی و سرانجام تدوین آنها بعنوان راهکارهای حل مشکلات حوزه انتخابیه از دیگر موارد مهم می باشد.

داشتن علم به فصل پوست اندازی و تحول نوین سیاسی   خالی از لطف نیست و انتظار می رود با معلومات کامل و جامع پای به این عرصه خطیر بگذارند که ان شاء الله با همدلی؛ وحدت و مدیریت جهادی   بتوانیم پیشرفت و شکوفایی شهرمان را شاهد و نظاره­گر باشیم.

بهره ­ مندی از وجود: روحانیت معزز؛ اساتید محترم دانشگاه؛ دلسوزان ونخبگان جوان ولایی، مؤمن     بابصیرت آگاه و پیشکسوتان و معتمدین متدین و خیرخواه؛ بانوان نخبه اجتماعی  و صاحب نظر؛ اهل قلم و رسانه­های همیشه بیدار و نیز ابزارهای ارتباط جمعی و اجتماعی راه­های مناسبی برای شناخت و انتخاب دقیق کاندیدای اصلح را به مراتب آسان و سهل الوصول خواهد کرد.

در پایان باید گفت:
در شرایط کنونی انتخاب افرادی که خود را از دل مشکلات رشد و نمو داده و با اتکاء به پشتوانه علمی خود و بدون زد و بندها و دغل بازی­ها به تجارب علمی و عملی نافعی رسیده اند  و در هر موقعیت و مسئولیتی غیر از اخلاص در خدمت، پاسخگویی صادقانه و سابقه درخشان  چیز دیگری به جا نگذاشتند میتواند چاره کار باشد و این مهم باید توسط همه شهروندان به انجام برسد.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 تحقق حاکمیت مردم بر سرنوشت خود پس از انقلاب  [ جمعه، 28 شهريور ماه، 1393 ] 1188 مشاهده
 دريچه هاي اضطراري سد دز باز شد  [ پنجشنبه، 26 فروردين ماه، 1395 ] 1261 مشاهده
 آماده ارسال تجهیزات پزشکی به غزه هستیم  [ شنبه، 4 مرداد ماه، 1393 ] 1133 مشاهده
 وبا، غولی که به سادگی می‌میرد  [ شنبه، 23 شهريور ماه، 1392 ] 960 مشاهده
 ایمانی: 9 دی روز پیروزی مردم بود  [ سه شنبه، 9 دي ماه، 1393 ] 1026 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب