امروز:  يكشنبه، 26 مرداد ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 9106      ارسال شده در مورخه : شنبه، 5 دي ماه، 1394 - 03:30   ._PRINT.  



شوش - ایران اُنا: نگاهی گذرا به وضعیت اشتغال در شوش  نشان می دهد بخش عمده ای از جوانان و جویندگان شغل در این شهر یا با مشکل بیکاری مواجه اند یا با اشتغال ناقص(بیکاری پنهان) ./ مطالعه ی نتایج  و عیان ها موجود نشان می دهد ساختار اشتغال در شوش به ویژه در بحث  کار،حداقل دستمزد  یا امنیت شغلی کارکنان چندان مطلوب و عادلانه نیست .



شوش، بیکاری و  داوطلبان نمایندگی مجلس دهم

عزیزالله احمدی - استاد دانشگاه و معاون فرهنگی ایران اُنا: اگر ریشه بسیاری از معضلات اجتماعی را  واکاوی کنیم خواهیم دید یکی از عمده ترین علل ایجابی آن ،مساله ی بیکاری است. بیکاری ملاک مناسبی برای سنجش  پویایی یا ایستایی اقتصاد ونیز امید به زندگی در یک جامعه است.

نگاهی گذرا به وضعیت اشتغال در شوش  نشان می دهد بخش عمده ای از جوانان و جویندگان شغل در این شهر یا با مشکل بیکاری مواجه اند یا با اشتغال ناقص(بیکاری پنهان) .

مطالعه ی نتایج  و عیان ها موجود نشان می دهد ساختار اشتغال در شوش به ویژه در بحث  کار،حداقل دستمزد  یا امنیت شغلی کارکنان چندان مطلوب و عادلانه نیست .

به گونه ای که وقتی اثر این بی عدالتی ها، وارد حوزه اشتغال زنان میشود، علاوه بر ناکافی بودن دستمزد ، بیشتر رنگ تبعیض  بخود می گیرد!. از این رو بسیاری از ظرفیت های انسانی  این شهر بزرگ به صورت روزانه در حال هدر رفت یا سردرگمی است.

از دیگر سو ،شوش معاصر با عدم کفایت سرمایه گذاریها و تنوع  درطرح های اقتصادی ، و در مواردی با فرار سرمایه ها مواجه است  و پیامد منطقی چنین رویه ای ،کاهش رشد سرمایه گذاری های مولد و در نتیجه بیکاری و تورم جویندگان کار در شهر تاریخی-مذهبی است.!

جای تامل است که چرا  شوش، با وجود این همه بستر برای سرمایه گذاری و ایجاد فرصت های شغلی، باید با  بیکاری فرزندانش مواجه باشد؟

اگر برخی از علل را متوجه کمبود بازدهی فعالیت های صنعتی –کشاورزی ، فقدان امنیت کافی در سرمایه گذاری بخش خصوصی ، عدم حمایت لازم از سرمایه گذاری  در صنایع کوچک یا فرسودگی کارگاه های صنعتی بدانیم ، ذهن کنجکاو و حقیقت جوی مردم خواهان این است که از داوطلبان نمایندگی مجلس بپرسد:

1. چگونه و با کدام ایده های خلاقانه ای قادرند در رفع این موانع و بهبود وضعیت اشتغال موثر واقع شوند؟

2. با کدام سیاست ها و برنامه های کاربردی می توانند  بستر حضور پویا و  قدرتمندانه  بخش خصوصی را دراین شهر مهیا کنند؟

3. آیا آنان از نسبت شاغلان به جمعیت ، محیط بازار کار ، قوانین امنیت  یا حمایت شغلی، دستمزدها وغیره اطلاعات موثق و مستند دارند تا بر اساس آن بخواهند برای رفع مشکل بیکاری چاره اندیشی کنند؟

4. آیا آنان برای اشتغال منظم ، و ممانعت از اخراج های غیر موجه کارگران! طرح خاصی دارند ؟

5. در نهایت با توجه به این که حمایت از صنایع و توسعه صنعتی گام مهمی در مرتفع کردن تقاضاهای مربوط به اشتغال در شوش است ، داوطلبان نمایندگی مجلس برای احیای کارخانه های تعطیل و نیمه تعطیل شوش و  نیز ســرمایه گذاری در  این حوزه که می تواند به توسعه و رونق اقتصادی و سپس کاهش نرخ بیکاری بینجامد،  چه برنامه های کوتاه مدتی دارند؟

6. آنان چگونه می خواهند، نیازمندی های این بخش را از نظر  مساعدت های بانكی ،مدیریت های مدبرانه ، جذب سرمایه گذار و یا به حداقل رســاندن مشكلات آنان ،مرتفع کنند؟ و...و...و...

باری ، از آنجا که بخشی از شاخص های مربوط به "کرامت انسانی" را می توان با داشتن شغل و درآمد، سنجید لذا  نمی توان نسبت به بیکاری جویندگان کار در شوش به شعار اکتفا کرد و از ترکیب دو شاخص بیکاری و مشکلات اقتصادی در شوش به نتایج نگران کننده ای دست نیافت .مساله "بیکاری" ، کیفیت زندگی بخش معتنابهی از جوانان این شهر را که اغلب از تحصیلکردگان دانشگاهی اند، به شدت تحت تاثیر قرار داده است.

باور به این نکته ی مهم، ما را به این حقیقت رهنمون می سازد که عرصه انتخابات و نمایندگی مردم شوش را ، محلی برای آزمودن و خطا ، کسب وجهه  یا عقده گشایی از کمبود های شخصی یا حتی تکرار مدیریت های ناکارامد ندانیم !  و در انتخاب فرد برتر دقت نظر داشته باشیم .

شوش  معاصر با مردم فهیم اش دیگر برای هیچ کسی  سکوی پرتاب نخواهد بود! بنابراین تنها کسانی باید به خود اجازه ورود به عرصه ی انتخابات را بدهند که ضمن پرهیز از شعارگویی و شعارگرایی و یا بازی با کلمات،  با فهم منطق زیست و ارزشهای والای این شهر بزرگ تاریخی-مذهبی ،توانایی خدمت علمی و صادقانه  به این مردم را داشته باشند.

آنان که شوش را فقط در زمان انتخابات از "حاشیه" به متن" می آورند !! نمی توانند "وکیل" مورد اعتمادی برای مردم باشند. فرزندان شوش خواهان بخت های مساوی و انسانی برای داشتن شغل و زندگی شرافتمندانه هستند و می خواهند همخوان با نام بزرگ شهرشان که مشحون از امیدها و مبتهج از رنگین کمان قومیت هاست،از فرصت های شغلی، و مزایای فرهنگی ،اجتماعی و غیره برخوردار باشند .بنابراین فرقی نمی کند کدام یک از فرزندانش بناست وکالت آنان را در مجلس برعهده گیرد ولی نمی توانند از حق و حقوق خود برای انتخاب بهترین و برترین ها صرفنظر کنند.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 ویژه نامه شوش و برترین انتخاب  [ يكشنبه، 13 دي ماه، 1394 ] 984 مشاهده
 پیام دکتر میرشکاک بمناسبت روز پرستار  [ شنبه، 22 دي ماه، 1397 ] 630 مشاهده
 تاکید فرماندار شوش بر لزوم رعایت قانون  [ يكشنبه، 7 تير ماه، 1394 ] 1965 مشاهده
 تاکید نجاتی بر ارتقاء کیفیت نان در شوش  [ يكشنبه، 1 اسفند ماه، 1395 ] 563 مشاهده
 شوش دانیال کهن‌ترین شهر قابل سکونت جهان  [ سه شنبه، 1 فروردين ماه، 1396 ] 855 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب