کد خبر:
93
ارسال شده در مورخه :
پنجشنبه، 22 مهر ماه، 1389 -
03:30
همايشِ جشن پايان هفته ي ناجا در تالار نيايش شوش
به گزارش شبکه خبری شوش ، به همت نيروي انتظامي شهرستان شوش و با حضور جمعي از مديران و رؤساي ادارات ، فرمانده هان ، درجه داران و سربازان نيروي انتظامي همراه با خانواده ، در آخرين روز از هفته ناجا ، همايش جشني در تالار نيايش اين شهرستان برگزار شد . |
در اين همايش حاج آقا سپهوند رئيس سازمان تبليغات اسلامي شهرستان شوش پيرامون نقش و جايگاه نيروي انتظامي در جامعه گفت : اگر امروز ما آرامشي داريم ، اگر امنيتي بر قرار است ؛ مرهون زحمات شبانه روزي نيروي انتظامي مي باشد .
وي در ادامه به تاريخچه ي ترفندهاي استكبار جهاني و رژيم صهيونيسم غاصب در طول قدمت انقلاب اسلامي اشاره كرد و در اين زمينه اظهار داشت : آغاز جنگ تحميلي عراق عليه ايران در هشت سال دفاع مقدس ، تحريم هاي پي در پي اقتصادي ، ترور شخصيت هاي انقلابي و سياسي ايران ، بمب گذاري و به شهادت رساندن ملت و ايجاد رعب و وحشت بين آنها ، واقعه ي طبس ، تهاجم فرهنگي غرب ، شبيخون فرهنگي و جنگ نرم از عمده ترفندهايي بوده كه مي خواستند از طريق آنها نظام مقدس جمهوري اسلامي را ساقط كنند ؛ اما به خواست خداوند يكتا و هوشياري دولت مران نظام و آحاد ملت به آرزوي خود نرسيدند و در مقابل ايران اسلامي از نظر ، علمي ، پزشكي ، نظامي و اقتصادي به مراحل خودكفايي نزديك تر شده است .
وي در ادمه خاطر نشان كرد : سران طوايف عرب ، لر و بختياري شوش به اين نكته توجه داشته باشند كه استكبار جهاني اخيراً با اشاعه ي وهابيت ، قصد جدا نودن نسل آينده را از انقلاب دارد ، به هوش باشيم تا در اين ترفند نيز سرافكنده شوند .
در ادامه ، گروه هاي نمايش طنز « سيقاف » و « پرتاليك » و گروه موسيقي « خالديو » متشكل از هنرمندان صدا و سيماي لرستان به اجراي نمايش هاي طنز و انتقادي ، تقليد صدا و موسيقي سنتي و پاپ پرداختند .
امانت داري و اخلاق مداري
استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع مجاز است.
|