دو هفته مانده به انخابات مجلس دهم و خبرگان رهبری، خبرنگار ایران اُنا به سراغ عبدالزهرا برهانی فعال سیاسی اصولگرا رفت و با وی به گفت و گو پرداخت.
مشروح گفت و گوی ایران اُنا با دبیر جبهه متحد اصولگرایان شوش در ادامه از نظرتان می گذرد.
1. مردم با چه ملاک هایی نماینده آینده شوش را انتخاب کنند؟
با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و آرزوی برگزاری انتخاباتی حماسی ، پرشور و دشمن شکن .در هفتم اسفندماه و تشکر از خبرگزاری ایران انا که این وقت را در اختیار بنده قرارداد.
بهترین ملاک ، معیار و شاخصهایی که مردم برای اینکه بتوانند از بین ده کاندیدای موجود نماینده خود را انتخاب کنند. شاخص و معیار هایی مانند التزام عملی به دستورات اسلام ، امانت داری ، اهل تجمل گرایی نبودن ، استکبار ستیز بودن ، صادق در گفتار و رفتار ، شجاعت و شهامت ، توجه به محرومان ، اهل دادن وعده های غیر واقعی نبودن ، ولایی بودن ، و نمونه هایی دیگر که در بیانات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری آمده است. می باشند.
2. به نظر جنابعالی مشارکت مردم شوش در انتخابات چگونه است؟
الحمد الله مردم فهیم و ولایی شهرستان شوش از تمام قومیت ها و لهجه ها و مردم ولایی ایران اسلامی طی این 37 سال با حضور حماسی و ارزشی خود در انتخابات های مختلف ثابت کردند که همیشه گوش به فرمان مولا ، مقتدا و رهبر خود هستند . لذا یقین دارم که مردم و لایتمدار و شهید پرور شوش یک بار دیگر به ندای الهی رهبر فرزانه خود لبیک خواهند گفت و حضوری پرشور و حماسی و حداکثری در انتخابات خواهند داشت.
3. اصولگرایی چیست و اصولگرا کیست؟
اصطلاح اصولگرایی و اصولگرایان از زیبا ترین و شایسته ترین اصطلاحاتی هستند که از دهه 80 به بعد به مجموعه عظیمی از تشکل ها و جریاناتی اطلاق شد که با شعار بازگشت به اسلام ناب و اصول و معیار های خط امام راحل (ره) در برابر جبهه اصلاح طلبان وارد عرصه سیاسی شده و مردم نیز با رویکرد به آنان در صدد حاکمیت ارزش ها و آرمان های دینی بر آمدند.و می توان گفت : اصولگرایی به معنای دین گرایی و بازگشت به گفتمان دینی و اعتقادات و التزام به اصول و مبنای دینی باشد.
منطق اصوالگرایان بازگشت به گفتمان امام (ره) که برخواسته از گفتمان نبوی و علوی است . می باشد. لذا می بایست ریشه و تبار اصولگرایان را در مکتب انبیاء بویژه مکتب حیات بخش اسلام جستجو نماییم. تا به شالوده و زیر ساخت اصولگرایی از منظر مکتب اسلام پی برد.
4. به نظر شما چند درصد مردم شوش پیرو و دنباله رو گروه های سیاسی هستند؟
همه کارشناسان و تحلیل گران به این مسئله اعتقاد دارند که هنوز جامعه ما به معنای واقعی کلمه یک جامعه حزبی نیست. و بعد از 37سال بعد از انقلاب اسلامی هنوز احزاب جایگاه خود را در جامعه بنابه دلائل محتلف نتوانستند باز کنند. در شهرستان شوش نیز این قائده نیز حاکم است. و هنوز تعامل و تفاهم دو سویه بین احزاب از هر گرایشی با مردم برقرار نشده است. و هیچ حزبی در شوش نمی تواند این ادعا را بکند که بصورت سازمانی و تشکیلاتی در جامعه نفوذ دارد. بلکه جامعه بنا به بعضی پارامترها مانند مقبولیت ، محبوبیت معروفیت و شناخت از افراد و عوامل احزاب در شهرستان ، بنا به این اعتماد به گزینه هایی که توسط جریانات سیاسی معرفی می شوند. رای می دهند.
5. چه توصیه ای به کاندیداها و نخبگان سیاسی شوش دارید؟
بنده شخصا در جایگاهی نیستم که بخواهم با کاندیداها و نخبگان محترم شوش توصیه هایی داشته باشم . اما برحسب احترام به این دوستان پیشهاد می کنم که کاندیدا ها در مقطع تبلیغات انتخابات تاکید بر قانون و سفارشات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری را سرلوحه عمل خود قرار دهند. و از بروز هر گونه درگیری و اصطکاک بین هواداران جلوگبری کنند.
از دوستان و نخبگان محترم انتظار می روند که به منظور کمک به تحقق حضور حداکثری مردم در انتخابات و انتخاب اصلح علاوه بر تبین و معرفی شاخص ، ملاک و معیارهای یک نمایند اصلح ، مردم را نیز تشویق و ترقیب به حضور به موقع در پای صندوق های رای کنند.
6. چه صحبتی با مردم شوش دارید؟
مردم شریف و مومن ،شوش وفاداربه نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارزشهای آن و راه حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری بوده و هستند و قطعا در این انتخابات نیز با حضور پرشور و ولایی خود حماسه ایی ماندگار در تاریخ شهرستان به ثبت خواهند رساند.