شوش - ایران اُنا: نقطه های کور توسعه ی و پیشرفت شوش کجاهاست که هنوز مدیران و داوطلبان نمایندگی مجلس با چراغ در تجسس و کاوش آن برآمده اند!؟ |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 9461
ارسال شده در مورخه : يكشنبه، 25 بهمن ماه، 1394 -
03:30
عزیزالله احمدی - معاون فرهنگی ایران اُنا: با توجه به این که شوش معاصر، در حافظه ی تاریخی خود،کمتر به یاد دارد که مدیران و مسولانش بنشینند و طرح توسعه ای بلندمدت ، واقعی و با توجه به فرهنگ پر بارش تدوین یا تعیین کنند! ،این سوال مطرح است که داوطلبان نمایندگی مجلس برای رشد و پیشرفت شوش چه طرحی دارند؟ آنان با کدام برنامه ی جامع و عملی می توانند مساله توسعه شوش را از ابهام ، پیچیدگی و انواع تعارض ها رها سازند؟ آیا آنان می توانند "قائمه"ی دقیقی پیش روی مردم فهیم شوش قرار دهند تا معیاری برای توسعه و یا ملاکی برای تشخیص ِخطر "انحراف"از آن را در ابعاد مختلف در دست داشته باشند!!. درحالی که پیچیدگی های تاریخی، فرهنگی و حتی قومیتی این شهر ، وجود نگاهی "غیر خطی" را برای هر فصل از رشد و توسعه اش، طلب می نماید!،چرا باید کمابیش ، یکی از اشتباهات رایج در عدم توسعه شوش وجود نگاه "خطی" مدیران و نمایندگانش به توسعه باشد؟!همان نگاهی که تا کنون اجازه نداده است مردم شوش با آرامش ، به انتخاب افق های پیش رو ، امیدوار باشند و در عین حال معیاری برای سنجش عمل مسولانش در دست داشته باشد .نگاهی که به جای "تقلیل" اشتباهات !، فقط به "تقبیح" گاه به گاه ارتکاب ها، لغزش ها و ناصواب ها.پرداخته است!!
اذهان کنجکاو ، مُتِعاطف و چالاک مردم شوش، مدت هاست در جستجوی یافتن پاسخ به این سوالات است که: نقطه های کور توسعه ی و پیشرفت شوش کجاهاست که هنوز مدیران و داوطلبان نمایندگی مجلس با چراغ در تجسس و کاوش آن برآمده اند!؟
انحراف از "کفران"کدام "نعمت "ها بوده که بنیانگذار بسیاری از درجا زدن های شوش شده است؟ این سوالات اساسی است که ذهن مردم شوش را مدام می گزد! و اصولا ً کمتر هم، از کسی پاسخ های اقناعی شنیده است!!البته مقصود از طرح این گونه پرسش ها ، این نیست که با شتاب بگوییم ، کدام!!؟ بلکه مراد آن است که سختی انحراف شناسی در برابر چشم و ذهن های نقاد ، آشکار تر شود و سپس چاره جویی های مناسب اتخاذ گردد!. با توجه به آنچه اشاره رفت،داوطلبان باید بدانند ،بنای توسعه و پیشرفت شوش با دمیدن "وعده "ها و "سخنان آرمانی" به هیچ سرانجامی نخواهد رسید! این شهر، تا"نظم اش"، "آبادی اش"، "امنیت اش"، "آموزش اش"، "دانشگاه اش"، "بهداشت اش"،"اقتصاد اش"، معاملاتش"،"سرمایه گذاری هایش" و..و..و.. به رشدی متوازن نرسد و در عین حال هماهنگ با خلاقیت و نو بینی های ، "افرادش"،"استادش"، "مدیرش"، "مسئولش"و بعدها "نماینده اش" و..و..و.. نباشد، بنایی سست و آسیب پذیر خواهد بود که شالوده و قواعدش به راحتی زیر پا قرار خواهد گرفت! اگر بپذیریم، "رشد" سازه ای برآمده از اندیشه ها نو، و سپس تغییر یا اصلاح ساختارها ، سیاق ها ، تعاملات، و روحیات افراد و مسولان یک اجتماع است ، قطعاً تناول "طعام مانده ی طرح های توسعه" در "ظروف اندیشه های تازه" و یا عکس آن ، هیچ کدام ،منتج به نظم ،تحول و پیشرفتی قابل قبول برای شوش نخواهند شد!. بنابراین هر داوطلب، پیش از آن که "کازه" و "کوزه"ها را بر سر ِ"این" یا "آن" فرد !یا حتی "این" یا "آن" "جناح" و"گفتمان" بشکنند ، باید بتوانند "عوامل" را شناسایی کند و "دلایل"را بفهمد و مهم تر، در مورد "ریشه"ها بحث نماید! ریشه هایی چون : 1-کمیابی و عدم وفور توافق: این عامل باعث شده تا ما در این شهر نتوانیم، مناقشات مربوط به رشد و پیشرفت متوازن شوش را به صورت رضایت بخش ، حل و فصل کنیم!و یا بر سر اصول ِ برپایه ی زیستی در شأن مردم فهیم شوش ، توافق حاصل نماییم از این رو اگر تا کنون راه حلی هم بوده به آسان ترین آن یعنی ختم به "حذف"ها شده است!! 2-بی توجهی به فاصله ی نسلی: داوطلبان باید بدانند مسیر پیشرفت شوش معاصر از نقد "در "سنت و اندیشه های سنتی به نقد "بر"سنت و تدابیر و سرانجام تحول در سنتهای خود می گذرد .! تا هنگامی که "کهنه"اندیشی، در ابعاد و ساختار های اغلب مدیریت این شهر رخنه دارد و مدیران را پذیرای نقد "خود" و "عملکرد خود" نسازد ، "نواندیشان"و نسل امروزی مدیران شوش (که اغلب جوانانند)، نمی توانند ترتیبات نوینی برای رشد و پیشرفت این شهر طراحی و اجرا کنند! به بیان بهتر،در حالی که شوش معاصر می تواند با "ترکیب بین" سنت های مألوف و "تجربه های مدرن" به پویایی خلاقانه برسد، نباید مرزها و حدود ، سنت ها و مدرنیت ها ،را خونبار کرد!... زیرا نه "مدرنیت" و "نوسازی" الزاماً به معنای نفی "سنت " هاست و نه "سنت"ها باید سرکوب گر مدرنیت و اندیشه های "نوگرایانه "باشند. 3-بی دوامی و زودگذری : داوطلبان باید آگاه باشند ، شوش و مردم اش ، مخالف گرایش افراد به جریانات سیاسی نیستند، ولی آن نباید باعث تغییر و نا امنی برای مدیریت و مدیران توانمندش ،باشد!.البته مدیران نیز باید "کیف"گرایش سیاسی خود را به نفع شوش و مردمش ،همیشه پشت در اتاق مسئولیت و مدیریت شان، واگذارند و پس از اتمام دوران "خدمتگزاری شان"با خود ببرند!!
باری ،زمین توسعه و رشد شوش ، با تندبادهای موسمی "حزب گرایی" و "جناح بازی" هیچگاه "بوستان " و "گلستان" نشده و نخواهد شد . بنابراین اگر "نگاه تاسیسی" به توسعه در شوش وجود داشته باشد در سایه "باندبازی"های جناحی ، "عمق" و "ثبات"خود را از دست خواهد داد و در نتیجه مدیران و مسولان ارشدش نخواهند توانست "کنش "های هماهنگ و "پا به پای " هم را برای سیراب نمودن این سرزمین مادری و قومیتی ، فراهم کنند!
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : آغاز بزرگترين شبيه خواني ميداني کشور در شوش [ جمعه، 1 آبان ماه، 1394 ] 1326 مشاهده
قابل توجه شهرداری و شورای شهر شوش [ شنبه، 19 بهمن ماه، 1392 ] 1387 مشاهده
«شوش دوم» زیر آوار بی توجهی مدفون شد + عکس [ دوشنبه، 7 ارديبهشت ماه، 1394 ] 1203 مشاهده
آغاز بازسازی آخرین روستای جنگ زده شوش [ پنجشنبه، 17 مهر ماه، 1393 ] 1113 مشاهده
رد صلاحیت 17 داوطلب انجمن روزنامه نگاران شوش [ جمعه، 2 اسفند ماه، 1392 ] 1597 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|