شوش - ایران اُنا: پس از واگذاری شرکت کشت و صنعت نیشکر به بخش خصوصی، این نگرانی میان کارکنان آن به وجود آمده که مبادا ماجرای تلخ شرکت قند یک بار دیگر برای کشت و صنعت نیشکر هفت تپه پیش آید. |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 9642
ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 19 اسفند ماه، 1394 -
03:30
![]()
![]()
ایران اُنا - قاسم منصور آل کثیر: شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به بخش خصوصی واگذار شد. شوشی ها خاطره تلخ واگذاری شرکت قند به بخش خصوصی را هنوز فراموش نکردند و به همین دلیل واگذاری نیشکر هفت تپه باعث ایجاد نگرانی میان همه کارکنان آن شد. نظام اقتصادی جمهوری اسلامی ایران بر پایه سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی با برنامهریزی منظم و صحیح استوار است. بخش خصوصی شامل آن قسمت از کشاورزی، دامداری، صنعت، تجارت و خدمات میشود که مکمل فعالیتهای اقتصادی دولتی و تعاونی است. محمد سواری، رئیس کارگزینی که از کارمندان کشت و صنعت است برای تلطیف اوضاع ابتدا سخنانی ایراد کرد. سواری در خطاب به کارگران گفت: باید اصل ۴۴ قانون اساسی اجرا شود. سهامداران جدید می گویند ما برای توسعه و بهتر شدن شرایط کارگران آمدیم و هیچ موردی از جمله اخراج نیرو و ... کارگران را تهدید نمی کند. وی یادآور شد: ما همه دغدغه های شما از جمله ایجاد امنیت شغلی، تامین حق و حقوق پرسنل و... را با مسئولان جدید در میان گذاشتیم. برای توسعه آمده ایم پس از آرام شدن جو حاکم میان کارگران، اسدی یکی از نمایندگان شرکت آریاک که از سهامداران جدید است در خطاب به کارگران گفت: ما برای توسعه آمدیم تا مجموعه را از حالت ورشکستگی خارج کنیم. دولت پول ندارد. تنها راه برون رفت از این وضعیت، سپردن شرکت به بخش خصوصی است. اسدی با بیان اینکه ما از جنس خودتان کارگر و فرزند عشیره هستیم، گفت: شرایط شما را درک می کنیم. اصل ۴۴ طبق قانون اساسی باید اجرا شود. تا کنون شرکت، سه مرتبه به صورت عمومی برای مزایده گذاشته شد. ما از لحاظ توان فنی و کارشناسی کارمان تائید شده است. از نظر توان مالی مجموعه ما مورد بررسی قرار گرفته و ساز و کار خاصی برای در اختیار گرفتن شرکت وجود دارد و ارزیابی های مختلف در خصوص شرکت ما انجام شده است. وی در خصوص تغییر و تحولات قانونی شرکت گفت: فعلا تغییر و تحول انجام نشده و باید تیم های کارشناسی ما بیاییند و مسائل حقوقی و مالی را بررسی کنند تا بعد از این فرایند، شرکت را تحویل بگیریم. شرکت غیربومی نه
پیش از این نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی نسبت به واگذاری کشت و صنعت هفت تپه به یک شرکت غیربومی نارضایتی خود را اعلام کرد.
نماینده مردم شوش در مجلس یادآور شد: در گذشته آمار کارکنان این شرکت بسیار بالا و مناسب بود اما رفته رفته به دلایل مختلف نیروهای این شرکت کم شد اما همچنان شمار کارکنان شرکت هفت تپه چشمگیر است به طوری که مثلا دو ماه تعلل در پرداخت حقوق به بازار شوش آسیب وارد می کند. وی افزود: ما تجربیات تلخی از کارخانه قند داشتیم که در گذشته واگذار شد و دیدیم وضعیت آن به کجا رسید. نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی توضیح داد: چرا نباید شرکت دست پیمانکاران شوشی باشد؟ با هر قیمتی که شده جلوی مسئله را می گیریم. از کارگران می خواهیم تنش به وجود نیاورند و ما از مجرای قانون پیگیر هستیم.
نوری اظهار کرد: برای این موضوع به پایتخت رفتم و پیگیر این مسئله در وزارت اقتصاد و دیگر سازمان های مربوطه هستم. به گزارش ایران اُنا، چندی قبل نماینده مردم شوش در مجلس پس از سفر به تهران اعلام کرد که فروش کشت و صنعت هفت تپه منتفی شد. این در حالی است که سهامداران وارد شرکت شدند و سعی کردند کارگران را در خصوص فروش شرکت به بخش خصوصی قانع کنند. کارگران این شرکت پیش از حضور سهامداران جدید، به مدت دو روز دست از کار کشیده بودند و آسیاب توسعه و نیشکر را خاموش کردند. پس از سخنرانی نمایندگان شرکت سهامدار جدید، کارگران با اعتماد به سخنان آنها و قول گرفتن از آنها در خصوص وجود امنیت شغلی و رسیدگی به مطالباتشان به کار خود بازگشتند اما این هراس همچنان میان کارگران دهان به دهان رد و بدل می شود، «نکنه اخراجمان کنند...»
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : بازدید فرماندار شوش از پل حمید آباد [ جمعه، 27 فروردين ماه، 1395 ] 1682 مشاهده
جزئیات زندگی سارقان مسلح طلافروشی در شوش [ سه شنبه، 20 اسفند ماه، 1392 ] 5793 مشاهده
انتصاب مشاور مدیر کل میراث فرهنگی خوزستان [ سه شنبه، 19 اسفند ماه، 1393 ] 1710 مشاهده
مرکز انتقال خون شوش در شبهای قدر فعال است [ پنجشنبه، 25 خرداد ماه، 1396 ] 649 مشاهده
تصادف در جاده شوش - اهواز با 3 کشته و مصدوم [ جمعه، 13 فروردين ماه، 1395 ] 1454 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|